2777
2789
عنوان

عشق ابدی

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 38 پست
هرچی سیاوش و ماهرخ درمورد نگار تا الان گفتن درست بودهحتی سودا هم همیشه راستشو میگهنگار اگه ادعای دوس ...

اره می‌تونست بپرسه

ولی جدیدا اگه استوری های نگار و ترانه و ببینیم باهم دوستن

ولی خودشو خوشحال نشون داد که کسی حذف نمیشهفکر میکنم یا خیلی سیاست داره یا واقعا مهربونه

خیلی سیاست داره

ولی خیلیا اونجا هم شناختنش

پژمان توی لایوش گفته بود نگار با مادرش توی شاهین شهر اصفهان بیزینس دارن و اصلا نیازی به این پولا نداره و کلی درامد دارن!

یچیزی هست که اونجا هیچکسی با نگار خوب نیس

فقط زهرا رو خر گیر اورده بود

حتی دوتایی باهاش حموم رفته بود!!!

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با خودم گفتم شاید اگه به طناز اینا رای میداد بقیه هم با نگار بد میشدن ولی به ماهرخ و دکتر هم رای ...

ماهرخ خ موذیه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خیلی سیاست دارهولی خیلیا اونجا هم شناختنشپژمان توی لایوش گفته بود نگار با مادرش توی شاهین شهر اصفهان ...

پژمان زر زیاد میزنه 

مصداق بارز گربه دستش به گوشت نمیرسه پیف پیف میکنه

اره می‌تونست بپرسهولی جدیدا اگه استوری های نگار و ترانه و ببینیم باهم دوستن

ترانه اصلا اینجوری بوده که توی ترکیه کسی رو نداره، خونه نداره، پژمان میگفت ترانه پول غذا خوردن هم نداره و کسی دو روز بهش غذا نده می میره

بعد نگار بهش میگه بیا بریم این برنامه یه پسر تور کن برو خونه ش بمون، اولشم با علی برا همین اوکی شد چون دستش به دهنش میرسه، علی هم فهمید و کات کرد

الانم به مهبد چسبیده ، مهبدم پولداره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
پژمان زر زیاد میزنه مصداق بارز گربه دستش به گوشت نمیرسه پیف پیف میکنه

حالا که همه دخترا از این سوختن که به پژمان نرسیدن😂

حالا که همه دخترا از این سوختن که به پژمان نرسیدن😂

کدوم دخترا دقیقا😂 مرتیکه سه چونه ای معلوم نیست نتیجه جفت گیری چه موجوداتیه حتی عین آدم نمیتونه دوتا کلمه حرف بزنه 

کدوم دخترا دقیقا😂 مرتیکه سه چونه ای معلوم نیست نتیجه جفت گیری چه موجوداتیه حتی عین آدم نمیتونه دوتا ...

خوب نیس ادم درمورد بقیه اینطوری حرف بزنه🙂

خیلی سیاست دارهولی خیلیا اونجا هم شناختنشپژمان توی لایوش گفته بود نگار با مادرش توی شاهین شهر اصفهان ...

اگه به پولش نیاز نداره چرا اینقدر تلاش می‌کنه حذف نشه

جایزه به پول ایران چقدره؟

خوب نیس ادم درمورد بقیه اینطوری حرف بزنه🙂

مرد دروغگوی کلاه بردار عقب مونده زن ستیز خودشیفته ای و بشدت هیزی که به خودش اجازه میده بیاد راجع به پوشش یه زن عاقل و بالغ نظر بده حقش همینه تازه خیلی ام باهاش مهربون بودم❤️

ترانه اصلا اینجوری بوده که توی ترکیه کسی رو نداره، خونه نداره، پژمان میگفت ترانه پول غذا خوردن هم ند ...

شاید الکی میگه 

چون ترانه هی میگه به این پولا نیاز ندارم یا بابام اینقدر داره و...

اگه به پولش نیاز نداره چرا اینقدر تلاش می‌کنه حذف نشهجایزه به پول ایران چقدره؟

پولش برای هرکسی که پولداره هم جذابه، بلخره پوله دیگه

۳۰هزارتا برای زوجه ینی نفری ۱۵هزارتا، میشه حدود نفری ۱.۲ میلیارد

شاید الکی میگه چون ترانه هی میگه به این پولا نیاز ندارم یا بابام اینقدر داره و...

کسی که چیزی رو داشته باشه براش عادیه نمیاد جار بزنه من پولدارم، من خوشگلم ، من فلانم

خودش و مهبد چندبار هم توی برنامه گفتن که ترانه با مادر و خواهرش رابطه ی خوبی نداره و به حسابش نمیارن

پولش برای هرکسی که پولداره هم جذابه، بلخره پوله دیگه۳۰هزارتا برای زوجه ینی نفری ۱۵هزارتا، میشه حدود ...

اینا اینقدر تبلیغ میکنن این پول رو تو یکی دو ماه به دست میارن