2777
2789

؟ همه بگید 

خودم پوستم چربه بیودرما می‌زنم فیکش رو البته

می‌خوام مارک ضد آفتابمو عوض کنم ولی قیمتشم مناسب باشه 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

هیچی سنتلا نمیشه 

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

اگه رنگی میخوای ایزدین هم خوبه

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ژیناژن میزنم راضیم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ژیناژن میزنم راضیم

پوستتون چربه یا خشک 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

من با اکراه چند روز پیش یه ضد افتاب سان سیف خریدم اصلا انتظار نداشتم ازش در کمال ناباوری باوری هم خوب رو پوستم میشینه هم کک و مک هام رفته خودمم تعجب کرده بودم اخه ضد افتاب های از اون بهتره هم استفاده کرده بودم 

صبح میشه این شب 🌱