2777
2789

اسی سال 401 اکانت زدی و اسمشو گذاشتی زمستان 405

برام جالب بود دلیل خاصی داره؟

دختر داریم تا نزدیک 50 هم همچنان خواستگار داره دیگه بعدشو نمیدونم

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره واقعیت از دید شما چی باشه فعلا که عمل نکردن به همچین شعاری باعث افزایش آمار طلاق و خیانت ...

ینی اگه بالای سی دختر ازدواج کنه و به قول شما سنتی هم که نمیپسندی ازدواج کنه به صورت مدرن آمار طلاق کم میشه!؟

چه بد:(

آره گلم من پسر هم دیدم هفده هجده سالگی ازدواج کرده و منم اتفاقا مراسم عروسیش بودم 

الان مثلا من بیست و دو سالگی ازدواج کردم اون پسر که همسن منه الان سه تا بچه داره دیگه فک کن زنش چند سالش بوده که پسره هفده هجده سالگی باهاش ازدواج کرده 

پسره همسن منه 

من مدرسه میرفتم اون موقع که کارت عروسیش اومد برامون 

البته این فک یکی از گزینه هاشه من خیلی موارد دیدم اینجوری

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اسی سال 401 اکانت زدی و اسمشو گذاشتی زمستان 405برام جالب بود دلیل خاصی داره؟دختر داریم تا نزدیک 50 ه ...

احساس میکردم تا 405 همه چی خوب پیش میره اما نه،، مردم شانس دارن والا من سالی یه بار که اوناهم ادمای درست حسابی نیستن

آره گلم من پسر هم دیدم هفده هجده سالگی ازدواج کرده و منم اتفاقا مراسم عروسیش بودم الان مثلا من بیست ...

اون پسر هم الان بیست و سه سالشه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

تا وقتی که شوهر کنه 🤣🤣🤣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

احساس میکردم تا 405 همه چی خوب پیش میره اما نه،، مردم شانس دارن والا من سالی یه بار که اوناهم ادمای ...

اوه ایشالله که عالی بشه برات هنوز کلی وقت هست

خیلی سنت کمه برای خواستگار

رو خودت تمرکز کن

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

شانسو😂

اره والا منم توکفم هنوزم فکر کن ۸سال پیش تازه تو محلمون سوپر مارکت باز شده بود۱روز صبح رفتم مغازه داداشش دیدم اوه یه جیگر اونجاس اقا ماهم کراش زدیم روش ولییی اصلا رو نمیدادم۲سال تلاش کرد تاشماره شو بده الانم۶ساله باهمیم۳سال دوست بودیم۳سالم هم نامزدیم

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

شعار ازدواج تو بالای سی سال هست منظورتون.!؟ برا دختر !؟ شما تضمین میدی به یه دختر که بالای سی خواستگ ...

شما کل حرف من رو رها کردی چسبیدی به ازدواج بالای ۳۰ سال؟

عرض کردم سنی خوبه که هر دو طرف به درک این رسیده باشن که ازدواج یعنی دیگه یک نفر نیستی 

کوچکترین مسائل زندگیت با یک نفر دیگه تقسیم میشه حتی تخت خوابت 

ازدواج یعنی باید به استقلال مالی و شخصیتی رسیده باشی و انقدر به خودشناسی رسیده باشی که بتونی یک آدم دیگه رو هم بشناسی ، انتخاب کنی و بپذیری و باهاش زندگی کنی 

اینکه شما از این همه حرفی که بنده زدم و استدلالاتی که آوردم چسبیدین به یه جمله ، مشکل من نیست 

من طرز فکرم رو گفتم و شفاف سازی هم کردم 

2790
2778
2791
2779
2792