2777
2789
واقعیت اینه بعضیام که تنوع طلبن سن ازدواجشون بالا رفته ولی بالاخره ازدواج کردن فقط سن بالا ...

هر کسی که تو سن بالا ازدواج کرده تنوع طلب نیست. خداییش این فرضیات رو از کجا میارید 

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای نامزدی خانواده داماد چه کارایی کردن؟ جشن گرفتین؟

نه جشن نگرفتیم یه حلقه ساده انداختیم واسم رپوش وشال وکیف وکفش مجلسی با دفتربله برون وقران و۲تاکله قند کوچیک وچادرعروس وقیچی برام اوردن

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

عزیزم پسر بیست ساله که نمیره خواستگاری دختر پنجاه ساله!😐😂 کبوتر با کبوتر باز با باز!!!

۵۰ با ۵۰   بله کبوتر با کبوتر باز با بازززز. اونم اگه تو اون سن باشه خواستگار نه حدس و گمان  

چندتا شوهر داشته؟ بیچاره زود شوهرش دادن و کلی شکست عاطفی تجربه کرده بعضی از خانواده ها رو ادم میبینه ...

آره اتفاقا تو مدرسه خودم بود اون دختر ازم یکسال کوچیک تر بود از مادرش از کوچیکی جدا شده بود با نامادری بود وضع مالیشون هم ضعیف بود مادرشو هم نمیذاشتن ببینه از همون کوچیکی چند تا شوهر کرد یکی دوبار ازدواج ناموفق داشت البته درسته که شرایطش خاص بود ولی کلا فرهنگشون اینجوری بود اقوام و فامیل هاشون هم سیزده چهارده سالگی ازدواج میکردن دیگه 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بستگی داره واقعیت از دید شما چی باشه فعلا که عمل نکردن به همچین شعاری باعث افزایش آمار طلاق و خیانت ...

شعار ازدواج تو بالای سی سال هست منظورتون.!؟ برا دختر !؟ شما تضمین میدی به یه دختر که بالای سی خواستگار داره و تن به ازدواج نده ینی به نظر شما زیر سی برا دختر زوده!؟

واقعیت اینه بعضیام که تنوع طلبن سن ازدواجشون بالا رفته ولی بالاخره ازدواج کردن فقط سن بالا ...

واه تنوع طلبی چه ربطی به سن بالا داره اخه 

بعدشم نباید همه به یه چشم دید 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.