2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده ازحرفهاورفتارها

97 بازدید | 15 پست

داره دلم میترکه درددلم و ب هرک میگم نمیفهمن چ عذابی میکشم 

شوهرم و صدبارخیانتشوگرفتم ده ساله ازدواج کردم سالی یکی دوباربوده اینبارک قصدجدایی کردم خانوادم اول گفتن پشتتیم بعد ب بهانه بچه هارایم و زدن ک بشینم سرزندگیم شوهرمم انقدرمظلوم نمایی کردک همه منودعوا کردن ک بشین سرزندگیت

فوقش مامانم میگه بابات از شوهرت بدتربود من تحمل کردم الانم پشیمون نیستم چون بعداز یه مدت برای اونا کمرنگ میشه فک میکنن برای منم کمرنگ میشه من از اولین خیانتش ک ۳ ماه بعداز عروسیمون بود تا الان تک تکشون تومغزم حک شده و نمیتونم فراموش کنم 

هیچ کس وندارم کارم فقط گریه اس

هنوز ۵روز از آخرین باری ک مچشو گرفتم نگذشته با خانوادم میخوان برای فرداک تولدمه جشن بگیرن منم گفتم کیک بگیره میندازم توسطل آشغال 

خدایا راحتم کن التماست میکنم تمومش کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعاحالم خیلی بده

میدونم عزیزم 

روح و روانت آسیب دیده باید بفکر خودت باشی 

اول زنگ بزن با مشاوره حرف بزن وبعد هم انگار هربار که خیانت کرده راحت بخشیدی که به کارش ادامه میده باید تغییر کنی نه اینکه کوتاه بیایی عزیزم 

انسانیت......

اون موقع خانوادم میگن توالکی کشش میدی ک فقط جدابشی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خانوادت تو شرایط تو نیستن عزیزم تمام اعتماد بنفست رو ازت گرفته مرتیکه هول تمام عواطف زنانت رو کشته 

خانوادت درکت نمیکنن دلیل ناراحتی شما کاملا برحق و به جاست 

انسانیت......

میدونم عزیزم روح و روانت آسیب دیده باید بفکر خودت باشی اول زنگ بزن با مشاوره حرف بزن وبعد هم انگار ه ...

نمیذارن 

فک کن خانوادمو جوری بامظلوم نمایی خام کرده ک اونا منودعوامیکنن ک تمومش کن 

البته میدونم خانوادمم باورنکردن ولی فک میکنن من جداشم بابچه هام میشیم نون خوراضافی براشون برای همین حمایتم نمیکنن

نمیذارن فک کن خانوادمو جوری بامظلوم نمایی خام کرده ک اونا منودعوامیکنن ک تمومش کن البته میدونم خانوا ...

عزیزم خانواده نداره همسرت؟

خیانتش جنسی بوده؟

مهریه داری؟شرایط پرداخت مهریه داره همسرت؟

انسانیت......

عزیزم خانواده نداره همسرت؟خیانتش جنسی بوده؟مهریه داری؟شرایط پرداخت مهریه داره همسرت؟

اون بیچاره هاهم ازمن حمایت میکنن ولی تهش میگن حق انتخاب باخودته بمونی یابری

همه جوری بوده

ار ه ولی چیزی نداره بخوادمهریه بده

اون بیچاره هاهم ازمن حمایت میکنن ولی تهش میگن حق انتخاب باخودته بمونی یابریهمه جوری بودهار ه ولی چیز ...

پاشو دختر خوب نمیگم طلاق بگیر یا نه فقط میگم چنان درس عبرتی بهش بده که تا عمر داره یادش نره 

مگه به همین راحتی هاست هر غلطی دلش خواست بکنه بعد بگه ببخشید 

باید بری مشاور باید حق طلاق بگیری باید یه سرمایه برا خودت جور کنی 

همسرت هم باید بره مشاور 

انسانیت......

مشکلم کاره سرمایه اس بچه های کوچیکمه

بچه ها رو بزار براش برو سرکار بچه ها رو بزار براش برو بیرون بذار یکم مسئولیت بچه ها رو داشته باشه بچه ها رو بذار برو باشگاه یه کار نیمه وقت پیدا کن بذار بدونه میتونی از پس خودت بربیایی فقط قوی شو دختر تو سری خور نباش 

کارتش رو بگیر هزارتومن درآمدش رو بگیر 

انسانیت......