2777
2789
چی بگم... تو اینده تاثیر داره میترسم

چه تاثیری داره؟

چه ترسی داری؟

اصلا کسی اهمیت نمیده به این موضوع

من به عنوان کسی که ازن ۵ سال بزرگترم و ۱۵ سال به عنوان بچه طلاق زندگی کردم اینو بهت میگم

اولا که لزومی نداره جایی بگی که پدر مادرت جدا شدن

بعدم بگی برا خیلیا فرقی نداره اصن مهم نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای آیندم

ایندت

با مادری که میخواد جدا بشع و پدری که دست بزن داره

خیلی خراب تره تا اینکه جدا بشن

الان شاید تو نوجوونیت باشی روحیه ات شاد باشه ولی چند سال که بگذره به سال کنکور که برسی

فشار درسیت که زیاد بشه اون موقع میفهمی که فرق طلاق و عدم طلاق جی بوده

برای آیندم

الان مثل قدیم نیست و طلاق عادی شده. طلاق بهتر از زندگی با آدم روانیه.  تو باید تلاش کنی واسه آینده ات تا  تو جامعه جایگاه خوبی داشته باشی و همچنین برای مادرت دختر خوبی باش و برای خواهرت خواهر خوبی باش

من کاری ندارم من فقط میخوام بقیه شاد نشن حرفی بهم نزنن آیندم...

چرا حرف ادمی که میخواد با طلاق پدر مادر تو شاد بشه باید روت تاثیر بذاره؟؟؟

ایندت و روح و روانت با دعوا هاشون فرسوده میشه نه با طلاقشون

چی بگم نمیخوام کسی بفهمه بچه طلاقم میرم دهم

اسی نگران نباش مام راهنمایی یه همکلاسی داشتیم بچه طلاق بود یکیم داشتیم پدرش فوت کرده بود اصلا کسی کاری به این موضوع نداشت نترس خیلیا کاری ندارن ولی اگه کسی سر این قضیه اذیتت کرد بزن تو دهنش و به کادر مدرسه بگو

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

من کاری ندارم من فقط میخوام بقیه شاد نشن حرفی بهم نزنن آیندم...

از الان به خودت یاد بده که برای حرف مفت اطرافیان خودتو اذیت نکنی ببین من ۱۱۴ کیلو بودم انقد خانواده همسرم مسخره می کردن متلک مب گفتن می دیدنت می خندیدن الان وزن کم کردم باز متلک می گن ببین تو روت می گن داغون شدی ، نابود شدی پیر شدی 

مهم برای من اینه که با اون وزن اذیت می شدم و از وزن الانم لذت می برم.  اگرم کسی چیزی گفت بگو این زندگی خودشونه و خودشون بهتر می دونن چیکار کنن. اصلا نزار بقیه طلاق پدر و مادرتو نقطه ضعفت کنن

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

سعی کن راضی شون کنی طلاق نگیرن

مامانت زیاد جلوی‌چشمش نباشه باهاش دهن به دهن نذاره تا دعواشون نشه. 

به پدرت بی احترامی و حاضر جوابی نکنین،ایشالا که خدا هدایتش کنه آروم تر بشه.

قربونت برم تو غصه نخور،اگه میتونی هم یه بار بشین این نگرانی هاتو به پدر و مادرت بگو،شاید تغییر کردن