2777
2789
عنوان

انتقام

438 بازدید | 76 پست

دوستان یه کمک میخواستم 

عمم خدا ایشالا لعنتش کنه 

پارسال سرطان گرفت ، هیچکس نگاش نکرد مامان من که میشه زن‌داداشش گرفت برد تهران دکترش ، چند بار برد دکتر ، عمل کرد پیشش رفت و شیمی. درمانی و پرتو درمانی رفت کمک حالش بود ، امروز زنگ زد سر به موضوعی بحثشون شد برگشت به مامانم گفت نذار یه کار کنم داداشم طلاقت بده و یا بچه هات ایشالا داغ تورو ببینن 

بگین چیکار کنم انتقام بگیرم ازش 

اینم بگم هیچکس از فامیل نمیدونن سرطان گرفته ، نظرتون این هست تو کل فامیل پخش کنم سرطان داره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال...مامانت ازسر بزرگی و دلرحمیش بوده بابات اگر مَرد واقعی باشه هیچوقت زن دسته گلشو بخاطر حرف خواهرش طلاق نمیده پس حرف اون تاثیری روی زندگیتون نداره اون خودش بیماره و خدا قبلا ی بار ازش انتقام گرفته دلتو بزرگ کن دختر

تو چته حرف عمت بد بوده مامانت خودش زبون داره جواب میده با مریضی بقیه کار نداشته باش

مامانم زبون اگه داشت اوضاعش این نبود ، اورژانس از ساعت ۱ شب خونمون بود تازه ساعت ۳.۳۰ رفت  

اون الان با عزراییل قرار داره خودش  ول کن

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید