2777
2789
عنوان

انتقام

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 76 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای کاش خوب نمیشد سقط میشد زندگی به عموم بهم ریخت حالا افتاده به جان زندگی ما

یچیزاییو تو زندگی فقط باید تحمل کرد

ما چندین سال تعداد ادمای این مدلی زیادیو تحمل کردیم

بسپار ب خدا

Intj- 

نمیتونم واقعا ، نمیتونم باز اولش نیست میگم که من سال قبل فیبروم رحم داشتم هر جا نشست گفت سرطان داره ...

واااای خاااک توسرششش برای بار دوممم الهی تنت سالم باشه سلامتی و مهرو محبت از وجودت دور نشه تف ب عمه بی وجدانت ک اینجوری دل تورو شکست شلوارو باید میکردی تو حلقش پامیشدی با شاش دنبالش میکردی میگفتی شاشمو بخور توکه گوهمو میخوری شامم پشتش بود اه اه اه فوربونت بسم اسی ک درد کشیدی اره پر کن سرطان داره

ای وای خاک عالم توسر عمت ن نگذر ازش عزیزم برین رو کل هیکلش به توچه اخههههههه چه عمه تاکسیکی دارییییی ...

سن سگ پیر داره متولد ۶۰ سالش هست 

بچه هایش نگاش نکردن حالا آدم شده 

دلم واسه مامانم میسوزه 

من وقتی رفت زدم رو قرآن نفرینش کردم ۵ ماه بعد سرطان خودش گرفت و منم سرطان نداشتم

نفرین نکن دوسر داره انرژی منفی هم متساطع میکنه درعوض همون لحطی جوابشو بده دلتو خنک کن

نفرین نکن دوسر داره انرژی منفی هم متساطع میکنه درعوض همون لحطی جوابشو بده دلتو خنک کن

دقیقا حتی اگر ب حق باشه هم ادم خودشم انرژی منفی میگیره

سعی کنیم نفرین نکنیم بهتره

خدا خودش میبینه و صبر خداهم زیاد

Intj-