2777
2789
عنوان

خیلی ذووق دارم امشب با نامزدم رفتم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 7148 بازدید | 150 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو بگوووو

دقیقا همونیه که میخوام‌ خیلی پسر مودب و خوبیه اصلا نزدیکم نشد متوجه شد اذیت میشم فقط بهم دست داد دیگه فقط حرف زدیم هیچ کار دیگه ای نکردیم ولی باز خیلیییی ذوووووق کردم 😭😭😭🥲🥲🥲

حالا خواهرم نمیخواد زیاد بری تو عمق ماجرا🤭🤭

آخه دلم سوخت دوتا عقدی وقتی تنها میشن نباید وقتشونو ب بطالت هدر بدن باید نهایت استفاده رو بکنن🙄🤣🤧😜🤪🫣

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

دقیقا همونیه که میخوام‌ خیلی پسر مودب و خوبیه اصلا نزدیکم نشد متوجه شد اذیت میشم فقط بهم دست داد دیگ ...

همینطور بمونین تا بعد ازدواج 

حس میکنم اینطور همیشه ذوق دارین🥹

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
دقیقا همونیه که میخوام‌ خیلی پسر مودب و خوبیه اصلا نزدیکم نشد متوجه شد اذیت میشم فقط بهم دست داد دیگ ...

حداقل بوس باید داشته باشید ،محرمید دیگه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

چرا رفتین بیرون آخهباید تو خونه ی کارایی انجام میدادین ک🤧🤣🙄

موقع خداحافظی قشنگ معلوم بود دلش میخواد بغلم کنه ولی فقط دستمو گرفت محکم فشار میداد فقط باهم حرف زدیم و هیچ کاری نکردیم ولی بازم خیلی خوب بود خاطره قشنگی بود 

خیلیییی ذوق کردم دلم نمی‌خواست بره نه اون میخواست بره نه من میخواستم بره 😂😂😂

نترسیدی داداشت بیدار شه و زهر ترک بشه خونه تنهایی

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
موقع خداحافظی قشنگ معلوم بود دلش میخواد بغلم کنه ولی فقط دستمو گرفت محکم فشار میداد فقط باهم حرف زدی ...

تو این مواقع معمولا دنبال بی بی چک میگردناااا اسی🗣🗣😅😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅