2777
2789
عنوان

به نظرتون این رابطه درسته

563 بازدید | 43 پست

من با یه پسری دوستم که ۲سال ازم بزرگ‌تره هم رشته‌ی خودمه و همکلاسیمه، خانواده‌ی من کاملا تحصیل کردن و هم مامانم هم بابام دکترا دارن، خانواده‌ی پسره ولی تقریبا بی سوادن. از نظر مالی هم خانواده‌شون خیلی پایین تر از ما هستن

مثلا من خیلی زیاد سفر خارج از کشور داشتم، این تا حالا نرفته

الان دوتامونم آینده‌ی نسبتا روشنی داریم ولی خب من ویژگی های خوب بیشتری دارم

پسره خیلی پسر خوبیه، باهم خیلی مچیم، ولی این موارد رو از من پنهان کرده بود. به نظرتون درسته این رابطه به ازدواج ختم بشه؟ یعنی فرصت بدم پسره خودش رو اثبات کنه؟ یا هر چی زودتر تموم کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه تو و اون پسر به هم نمیخورید

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

فرصت بده 

فامیل ماهم دیپلم هست و مامان پدر بی سواد 

ولی الان با سن کم در حد ۳۰ لندکروز سوار هست و سه چهار تا ملک تجاری و مسکونی داره 

هیچ حسی شیرین تر از حس رسیدن و دست یافتن نیست امیدوارم هممون تجربه اش کنیم 🥲😘🥳

پایین بودن از اون لحاظ، بنظرم دلیل منطقی برای تموم کردنش نیست

اگر سلایق و علایقتون باهم دیگه مشترکه و توانایی درک همدیگرو دارید چرا که نه؟

چرا نباید بهش فرصت اثبات داد

بخاطر خانوادش فقط؟

منم با هم دانشگاهیم تو رابطه بودم و از اول گفتم دنبال رابطه جدی هستم

ولی اون اصن از شرایط مالی خانوادش چیزی نگفته بود با اینکه میدونست ما وضعمون خوبه 

اختلاف طبقاتی تا حدودی داشتیم 

خیلی ادم خوبی بود 

اگ سنش کم بود کار نداشت سربازی نرفته بود ماشین نداشت بابای پولدار هم نداشت 

و اینا بهش خیلی فشار میاورد در نهایت جدا شدیم 

میتونی تو تاپیکای قبلم بخونی 

خیلی عذاب کشیدم هنوز قلبم درد میکنه 

چون با تنفر از هم جدا نشدیم و ب شدت خوب لودیم ی رابطه سال داشتیم با اینکه پول نداشت 

اما کم اورد جا زد سخت بود براش 

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500  مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم  وزن اولیه 82 .......وزن الان  77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن ۶۹ ۱۸ مهر ۴۰۴ وزن فعلی ۶۵

تحصیلات و پول شعور نمیاره قطعا بهش فرصت بده در صورتیکه قرار نیست در آینده بهش سرکوفت بزنی و غرورشو ب ...

من که نمیزنم، اونم اعتماد به نفسش به قدری هست که خودشو نشون بده، ولی خانوادم دیدگاهشون اینه که خیلی پایین ترن و نمیگیریم