2777
2789
عنوان

به نظرتون این رابطه درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده‌ی من راضی نیستن الان

باید بذاری جلوتر بره و موضع دقیق اون پسرو در نظر بگیری

اگر جدی و پیگیر باشه هرچیزی ممکنه

یک نفر شاید لیاقتش خیلی بیشتر از خانواده اش باشه و بخاطر خانوادش نباید نادیده گرفته بشه

چرا؟

اگر قراره دیدگاهتان اینطور باشه که بگی من بالاترم باهاش کات کنی بهتره چون اینجوری بهم نمیخورین میگی پسر خیلی خوبیه دیگه اگر زرنگه با عرضه هست میتونه گلیمو خودش از آب دربیاره در آینده پیشرفت هم میکنه خوبه  

من پیش خودمم جرات نمیکنم خودمو بالا و کسی رو اینجوری ذلیل کنمشما اومدی این موضوع رو‌به همه میگی؟؟رحم ...

عزیزم کسی رو ذلیل نکرده داره اختلاف طبقاتی رو شرح میده 

هولای سایت درخواست ندین💩شوهرمم نیستین

منم با هم دانشگاهیم تو رابطه بودم و از اول گفتم دنبال رابطه جدی هستمولی اون اصن از شرایط مالی خانواد ...

یکی دو تا از تاپیکاتو خوندم، خیلی شرایط مشابهی هست با این تفاوت که تو قصه‌ی ما پسره از خودش خیلی مطمئنه و خیلی مصره.

خب. یه آدم میبینی از خانواده سطح پایینی هست

ولی تلاش میکنه و جایگاه خوبی برای خودش میسازه توی جامعه و همین آدما وقتی ب اون درجه میرسن خیلیا دوست دارن باهاشون ازدواج کنن.....

شاید چون هم سطح نبودین ازت پنهون کرده و خجالت کشیده،،،،

اگه بخوای انقد مقایسه کنی تو زندگی ب مشکل میخوری

🤍

من پیش خودمم جرات نمیکنم خودمو بالا و کسی رو اینجوری ذلیل کنمشما اومدی این موضوع رو‌به همه میگی؟؟رحم ...

ذلیل چیه بابا😂 سعی می‌کنم واقع بینانه توضیح بدم مساله رو🙏🏻

والله حقیقتش اختلاف تحصیلاتتون زیاده دکترا با بیسواد خیلی فاصلس اصلا باب رفت و امد بسته میشه یه جورا ...

من که نمی‌تونم بگم قطع ارتباط کنه، دلمم نمیاد واقعیتش اصلا درستم نیست به نظرم