2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زود پزپلو پز.ارام پز.هوا پزمیوه خشک کنتخم مرغ آب‌پز کنهپی کال چون همشون زود خراب میشنسماور برقیای جد ...

یعنی اگه یه قاشق روغن بریزیم دیگه سرخ کن سرطان زا نیست؟

💕🧚‍♀️                                               

قهوه ساز مثلا منی که قهوه دوست ندارم.

ماشین ظرفشویی هنوز یکبار هم استفاده نکردم البته شاید برای خانمای شاغل خوب باشه ولی واسه منی که اگر دوتیکه کثیف میشه باید همون لحظه بشورم فایده ندارد آخه ظرفی جمع نمیشه مهمونیامون هم مهمونا میان کمک می‌شورم نمیزارن اصلا ظرفی بمونه. 

پلوپز برقی چندکاره هنوز استفاده نکردم و بعید هم می‌دونم به کارم بیاد.

اتو پرس اصلا پیشنهاد نمیکنم به درد نمیخوره. من ک بجاش ازاین اتو مخزن دارهایی که چندساله مد شده خریدم.

سبزی خوردکن هنوز استفاده نکردم ولی شاید به کار بیاد تاحالا سبزی آماده پاکتی می‌خریدم.

سرخ کن ایرفایر هم بلد نیستم چجوری استفاده کنم که خشک نشن خوراکی‌های توش

اسپند دودکن‌های  برقی اکثرا جنسشون خوب نیس و با دوبار میسوزن حتما دستی داشته باشید

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالاخره ۲۸اذر۴۰۴ ساعت ۵:۲۰دقیقه صبح بیبی چکم مثبت شد😍خوش اومدی قلب مامان🤭😍

استفاده کن حیفه. من یه دونه داشتم وقتی بچه اومد اینقدر استفاده م زیاد بود یکی دیگه هم خریدم. چون نمی ...

جدی اینقدر خوبه . خیلی وسوسه شدم بیارمش تو دستم . من تو فکر فروشش بودم . چه مارکی داری؟

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
چرخ گوشتی آب مرکبات گیری

آب میوه گیر🫠🫠🫠🫠نباشه ک هیچی نیس

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

اب مرکبات گیری با آب میوه گیری فرق داره ها

آب مرکبات فقط واسه مرکبات ؟ پرتقال‌ اینا ؟ اگه فقط واسه پرتقال لیمو و ایناس بازم بدرد میخوره اگه بشه باهاش مثلا آبلیمو گرف .

در کل من نداشتم 

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

چرخ گوشت که نیازع از آب میوه گیری مگه میشه

توجه ب حرف بقیه نکن.من خودم انلاین شاپ لوازم برقی دارم نظر من بپرسی.اگه اب میوه گیری داری اب مرکبات گیری نخر.سرخ کن هوا پز کاراییش یکیه تقریبا.خردکن برقی خیلی ضروریه.اب میوه گیری زودپز پلوپز.اسیاب،همزن. واسپرسو ساز اگه قهوه خور باشی و..

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ترازو بدرد کیک میخوره

هرکسی به استفاده ای که میکنه بایدخریدکنه من چرخگوشت و غذاسازعصای دستمه ولی پلوپزم یه بارم روشن نشده ساندویچ سازمواستفاده میکنم ولی چای سازعمرا روشن نشده خوب به نظرم فقط بستگی به خودت داره چی رواستفاده میکنی همونو بخر