2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبول کردم چند سال اول زندگی خونه مادر شوهر ز ندگی کنم.

البته شوهرم پول اجاره داشت ولی چون پدرش فوت کرده بود و قول داده بود مادرشو نگه داره تا تو زمین نزدیک خونه پدریش، خونه بسازه. دیگه شرایطمون این طور شد

و بعد که اومدیم سر خونه خودمون‌ . شوهرم گفت به مادرت بگو جهیزیه نخره ها . با اینکه دست و بالش خالی شده بود تو خونه سازی ولی کم کم وسایل خونه رو جور کردیم. 

واسه همین چیزی ندارم که استفاده نکنم.

با تحقیق و با توجه به نیازم خرید کردم .‌البته طی چندین ماه.

مثلا یه عده میگن سرخ کن خوب نیست در حالی که هر روز روشن میکنم 

یا اب میوه گیری و مخلوط کن واسه من کاربردیه.

مثلا اهل چایی نیستیم اصلا و چای ساز نمیخرم هرگز. 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

زود پز

پلو پز.ارام پز.هوا پز

میوه خشک کن

تخم مرغ آب‌پز کن

هپی کال چون همشون زود خراب میشن

سماور برقیای جدید من حتی مارک آلمانی گرفتم شیرش زود خراب میشه

سرخ کن بدون روغن خیلی بده و سرطان زا ولی یه قاشق روغن خوبه

ماکروویو و سولاردم بدن  ولی فر دو کاره خوبه

یخچال ساید دو قلو بشدت جاش تنگه 

از همین معمولیا دوو بگیر کلی جادار و خوشکله

کفگیر ملاقه سیلیکون و پلاستیک به هیچ عنوان نگی.ظروف پلاستیکی کلا نگر

همرو استیل و چوب بگیر

سرویس صبحانه خوری برا من بلا استفاده بود

جا کیکی و جای شربت

ولی چیزایی خیلی بدردم خورد...بخارشوی..جارو برقی فیلیپس‌...همزن کاسه ایی چند کاره....ازینا خیلی استفاده میکنم

وچیزی که از همون اول اشتباه کردم نگرفتم روفرشی ترک برا فرشام بو. همون اولی فرش؟گرفتی روفرشیش هم بگیر

میز نهار خوری بزرگ هم نگیر

اینه شمعدون هم زشته بجاش کنسول بگیر

و منی که الان پای چرخ خیاطی قدیمی مادر همسرم هستم و کلی لباس باهاش میدوزم . از اون قدیمی دسته دارها. ...

مال ماهم از اوناست فقط مامانم رفت برقیش کرد

خیلی خوبه که بلدی 😍 افرین یهت

جالبه خیلی چیزا ک گفتن نیاز نیست من خیلی استفاده میکنم مث زودپز .ساندویج ساز .چای ساز و و و و 

پس نتیجه میگیریم خودت تصمیم بگیر خخ

اما چیزی ک بگم ب جای سرویس چینی آرکوپال با تعداد بیشتر بخر چینی خیلی سنگینه و آرکوپال سبک و راحته 

من از همه وسیله هام سعی کردم استفاده کنم حتی آب سرد کن خونگی هم خریدم و خیلی خوبه 

من هنوزنرفتم سر زندگیم ولی مامانم تقریبا نود درصد لوازم برقیا رو داره از همشون استفاده میکنیم ،ب همین خاطر همرو میخرم

فقط دلم میخواد جارو رباتیک هم بخرم نمیدونم کارایی داره یا ن

2790
2778
2791
2779
2792