2777
2789
عنوان

پسر13ساله

509 بازدید | 36 پست

من چرا باسلام کردن مشکل داره کلا ازبچگی سلام کردن براش سخته امشب آبروم جلو دوست خانوادگیمون رفت بنده خدا به پسرم سلام کرد گفت خسته نباشید خوبی عزیزم پسرم عین گاو ازکنارش رد شد رفت اصلا جواب نداد چندساله داره منو بااین موضوع حرص میده بامهربونی گفتم بهش با کادو گفتم بهش با تشویق با دعوا ه کارمیکنم این نمیخاد یادبگیره سلام کنه اگرم بگه خیلی آروم زیر لب نمیدونم دیگه چه گلی به سرم کنم داغون شدم 

شاید اعتماد ب نفس نداره 

پیش مشاور ببر حتما عزیزم

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

همه راه ها رو رفتی بی خیالی هم برو

ی مدت به معنی واقعی بیخیال باش ببین چی میشه

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداش منم ۹ سالشه همینطوریه 

یکی بهش میگه سلام فقط سر تکون میده 😂

یا خیلی مجبورش کنی بزور میگه 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

به خاطر یه سلام کردن داغون شدی؟ چیز خیلی عجیبی نیست که بخاطرش انقدر حرص بخوری شاید درونگراست 

براش توضیح بده چرا باید سلام کنه و نیازی به دعوا نداره

اگه مُردم، رویاهامونو با کسِ دیگه ای زندگی نکن، باشه؟

عزیزم خجالتیه براهمینه خجالت میکشه کلمه سلام باصدای بلند از دهنش دربیاد ک دیگران بشنون شما اول باید این مشکلشو حل کنید

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...

ببخشیدا گاو شمایید ک متوجه نمیشید شخصیت پسرتون درونگرا و خجالتیه شایدم اعتماد بنفس ندارهشاید اون موق ...

من به پسرخودم بودم عزیزم یه مادر درمونده رو درک کن ولطف کن  بی ادب نباش .چطور توازی کردن وداد وهوارکردن درونگرا نیست فقط توگفتن کلمه سلام درونگراس