2777
2789
عنوان

پسر13ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 36 پست

...ببین بهش گفتی ولش کن دیگه ... حساس نشو رو مسائل ... پسرای روابط اجتماعی و اعتماد بنفس توی روابط اجتماعی و برخورد اجتماعی رو از پدر الگو برداری میکنن ... اگه پدر خوش مشرب باشه پسر هم همونطور میشه ... نیاز به جازپیزه هم نداره ...اما اگه پدر خوش مشرب نباشه یا پسر اونقدر که لازمه وقت با پدر نگذرونه که همانند سازی کنه رفتارهاشو توی برقراری رابطه اجتماعی به مشکل میخوره ... بنظرم برو و پیدا کن مشکل از کجاست و پسرتو ی مدت ولش کن ...

ابروتون هم نرفته نگران نباش ... سلامت روان پسرت مهمتره ۴تا دوست هستند که حتی سر درد خودشون از دور از جون مردن شما هم براشون مهمتره ... پس  زندگی رو واسه ی سلام زهر پسرتون نکنید و دنبال شیوه درست رفتار با فرزند باشیو...

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بگم والا

خودم دو تا پسر دارم ... درکت میکنم ... ولی بر خلاف شیوه جامعه که تربیت بچه گردن مادره ، پسر باید توسط پدر تربیت بشه ... اما متاسفانه جامعه این مسئولیت رو میندازه گردن مادر و مادر هم از پسش برنمیاد ، چون طبق غریزه اصلا این کاره مادر نیست ... و نتیجش میشه دعوا و بحث با بچه ... 

الان سن بلوغ هم هست خیلی حساسه ... از الان شما فقط باید دورادور هواشو داشته باشید و بیشتر گوش بدید به حرفاش نه اینکه خودتون صحبت کنید... 

باید خیلی مراقب باشید که بحران بلوغ رو راحت بگذرونه ...

سی دی های دکتر هلاکویی در مورد ۱۳ تا ۱۹ سالگی رو گوش بدید توی یوتیوب هم هست ...

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

شما فقط منو درک کردی بخدا پیرشدم سر این بچه انقد که رو کارای بد خودش پافشاری میکنه تا من بیخیال بشم ...

عزیزمممم💜درک میکنم من خودم دختر و پسرم ۱۱ ماه اختلاف سنی دارن تا بزرگشون کردم مردم و زنده شدم بخصوص تو سنین ۱۱ تا ۱۵ سالگی که دیگه افتضاح😐

اینکه گفتی هیکلش درشته رو کامل میفهمم ، چون رفتارش از سنش کوچیکتره هیکلش از سنش بزرگتره مث نوجوونیای پسر خودم 

فک کن کلی لباس خوب بپوشی و باکلاس رفتار کنی بعد بچت ی سلام هم نکنه🤦🏻‍♀️😐

بهش بگو گوشی ۸۰ میلیونی میخوای چیکار؟؟؟؟؟ میخوای که به بقیه بگی پولدار و باکلاسی؟ وقتی ی سلام ساده هم نمیکنی گوشی ۲ میلیاردی هم داشته باشی هیچ کس آدم حسابت نمیکنه

اگر هم توجه نکرد تبیهش کن ولی اصلا کتک نزنیاااا اما تنبهش کن ، بچه که نیست پسر ۱۳ ساله!!!

اما گلم ته دلت اصلاااا نگران تباش اقتضای سنشه درست میشه مطمئن باش🫂😍

پیله ات را بِگُشا🌱                                                              تو به اندازه پروانه شدن زیبایی …🦋