روهمرفتهروحمرفته مدیر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 2089 عنوان چهارساعت زیاد هست یا کم | مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 23 پست امروز برای ناهار دو نفر کشمش پلو با مرغ درست کردمبرای دو نفر ماکارونی درست کردمبرای یه نفر دو اسلایس پیتزا درست کردمسالاد شیرازی و سیب زمینی سرخ کرده چهارساعت زمان برد زیاده یا خوبه ؟ 1404/04/23 | 23:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روهمرفتهروحمرفته مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 2089 غذا فرقی نمیکنه برای ۱ نفر یا ده نفر بپزی همون قدر زحمت داره حالا چرا خود آزاری کردی چند نوع پختی طبع غذایی افراد خانوادم باهم نمیخونه هر کی یه سازی میزنه😑
justice_freedom عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 2064 ممنون عزیزم به خودم امیدوار شدم 🥲 شایدم چون من مجردم و زیاد هم آشپزی بلد نیستم به نظرم زمان کمی گرفته 😅مثلاً من بخوام این غذاهارو درست کنم ، به دو برابر این زمان نیاز دارم [یک جمله زیبا و فاخر و تا خرتناق پر از آرایه.]
روهمرفتهروحمرفته مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 2089 شایدم چون من مجردم و زیاد هم آشپزی بلد نیستم به نظرم زمان کمی گرفته 😅مثلاً من بخوام این غذاهارو درس ... من پانزده ساله خانه دارم ولی چون وزنم بالا رفته حس میکردم خیلی زمان برده میگفتم شاید همین باعث شده اینقدر طول بکشه
justice_freedom عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 2064 من پانزده ساله خانه دارم ولی چون وزنم بالا رفته حس میکردم خیلی زمان برده میگفتم شاید همین باعث شده ا ... میتونم یه سوال بپرسم ؟این وعده های غذایی برای یک روز بوده ؟ [یک جمله زیبا و فاخر و تا خرتناق پر از آرایه.]
روهمرفتهروحمرفته مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 2089 میتونم یه سوال بپرسم ؟این وعده های غذایی برای یک روز بوده ؟ برای ناهار امروز ظهر بوده فقط نه یک روز شام هم باز غذا درست کردم
justice_freedom عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 2064 برای ناهار امروز ظهر بوده فقط نه یک روز شام هم باز غذا درست کردم خسته نباشین خدا قوت 🌹ببخشین چون برام عجیب بود ، پرسیدم . [یک جمله زیبا و فاخر و تا خرتناق پر از آرایه.]
روهمرفتهروحمرفته مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 2089 خسته نباشین خدا قوت 🌹ببخشین چون برام عجیب بود ، پرسیدم . خواهش میکنم والا حق داری باید عجیب باشه چون واقعا سخته همه تایم روزانه ات اینجوری بگذره آخرم کسی متوجه زحماتت نباشه
دورمی عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 3962 طبع غذایی افراد خانوادم باهم نمیخونه هر کی یه سازی میزنه😑 چه سخت.شما هماهنگ کنمثلا امروز ماکارونی فردا پیتزا روز بعد عدس پلوباهاشون راه بیای تا آخر گیری