توروخدا بگید چیکار میکنید بهتر میشه؟ قرص و دارو میخوره؟ مال ما دیگه قرص هم تاثیر نداره نشخوار فکری شدید داره و هر دفعه دوز قرص هاش میره بالاتر دارم روانی میشم . دوستان اگه حرفی چیزی دارید که میتونه کمک کنه توروخدا بگید واقعا نیاز دارم
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیلی ببخشید کاش این هم یکم خر میشد تا بهتر بشه نشخوار فکریش شدیده نسبت به همه بدبینه
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
نشخوار فکری شدید داره و همچنین پارانویا داره فکر میکنه همه افراد دنیا میخوان بهش آسیب برسونن نمیدونم چیکار کنم قبلا یکی از آشنا ها ببخشید آشنا نزدیکمون لباش رو بوسیده این روانی شده و از اون موقع مدام تو افسردگی هست و اعصابش خورده اعتقاد داره کسی نباید بهم نزدیک بشه یا بهم دست بزنه من دارم دق میکنم
دکترشو عوض کنین ما گاهی میشد دارو اثر نمیکرد دکتر بهتر میبردیم بهتر میشد
آها پس بهتره همین کار رو کنم
ویتامین دی میخورم یه مدت خیلی بهتر شدم آهنگ شاد گوش میدم بیرون میرم با دوستام
این هیچی به همه بدبینه به نظرتون اینجوری کنیم بهتر میشه؟ به خود..ارضایی متاسفانه مبتلا شده ببخشید دیگه نمیدونم از کی کمک بگیرم مجبورم تو سایت بگم بعد همش احساس گناه میکنه خستم شده چقدر بشینم راضیسش کنم فردا دوباره همون باشه