im__pinar مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 476 عنوان کسی بوده گزینش فرهنگیان رد شده باشه 262 بازدید | 20 پست کسی بوده تا حالا گزینش فرهنگیان رد شده باشه؟؟نه اینکه ترازش کم باشه یا.... فقط گزینش ردش کنه اگه علم یا تجربشو دارید ممنون میشم کمکم کنید 1404/04/23 | 19:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melvine عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 5683 رد شدی؟!چ رشته ای هستی میشه ترازت رو بگی برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
melvine عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 5683 رد شدی؟!چ رشته ای هستی میشه ترازت رو بگی درصداتم میگی لطفا نهاییت چطور دادی؟! برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
im__pinar مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 476 درصداتم میگی لطفا نهاییت چطور دادی؟! رد نشدم عزیزم جواب نیومده هنوز که
im__pinar مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 476 بله عزیزم زیاد دیدم میشه بگید چرا رد شدن؟؟دلیلش؟
melvine عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 5683 رد نشدم عزیزم جواب نیومده هنوز که پس چرا نفوذ بد میزنی ان شاالله که قبولی نذر کن یه چیزی سال اولته؟ انسانی بودی یا تجربی ؟ برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
melvine عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 5683 راستی چندتا درس دینی یازدهم رو باید برای کنکور خوند؟؟؟ برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
im__pinar مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 476 پس چرا نفوذ بد میزنی ان شاالله که قبولی نذر کن یه چیزی سال اولته؟ انسانی بودی یا تجربی ؟ تجربی بله سال اولمسوالات دینی رو خیلی بد جواب دادم قرانم بد خوندم
اهوماهی عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 3691 میشه بگید چرا رد شدن؟؟دلیلش؟ به دلایل مختلف حجاب ، شرکت نکردن توی راهپیمایی ، تحقیقات محلیشون خوب نبوده . سوالات رو درست جواب ندادن یا طبق چیزی که بوده جواب ندادن .
im__pinar مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 476 راستی چندتا درس دینی یازدهم رو باید برای کنکور خوند؟؟؟ من اهل سنتم واسه ما فرق داشت چندتا درس رو از کتاب اصلی خوندم چندتاشو از ویژه اهل سنت
im__pinar مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 476 به دلایل مختلف حجاب ، شرکت نکردن توی راهپیمایی ، تحقیقات محلیشون خوب نبوده . سوالات رو درست جواب ند ... من تحقیقات محلی و اینا کلا هرچیزی که مربوط به شهرستانمون باشه اوکیه ولی تو استان خراب کردم مصاحبه روبعدش تونستن اعتراض بدن و درستش کنن؟
اهوماهی عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 3691 من تحقیقات محلی و اینا کلا هرچیزی که مربوط به شهرستانمون باشه اوکیه ولی تو استان خراب کردم مصاحبه رو ... یکیشون ۳ سال پشت سر هم رد اخر سال سوم گزینش قبولش کرد . و بله برای اکثرشون درست شده . اصولا گزینش رو خیلی سخت نمیگیرن
im__pinar مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 476 یکیشون ۳ سال پشت سر هم رد اخر سال سوم گزینش قبولش کرد . و بله برای اکثرشون درست شده . اصولا گزینش رو ... مگە چیکار میکرد که سه سال پشت سر هم رد میشد؟🫠🫠همون سال واسشون درست شد؟؟یا سال بعد بازم شرکت کردن؟