2777
2789
عنوان

کسی بوده گزینش فرهنگیان رد شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 20 پست
مگە چیکار میکرد که سه سال پشت سر هم رد میشد؟🫠🫠همون سال واسشون درست شد؟؟یا سال بعد بازم شرکت کردن؟

به خاطر حجاب هر سال رد میشد . دولت که عوض شد قبولش کردن 😁😊

همون سال درست شد . اعتراض زدن درست شد .‌ 

حالا که هنوز جواب نیومده نگران نباش اگر چند تا چیز کوچیکم علط بگی ردت نمیکنن . 

به خاطر حجاب هر سال رد میشد . دولت که عوض شد قبولش کردن 😁😊همون سال درست شد . اعتراض زدن درست شد .‌ ...

مثلا هرسال بە خاطر حجاب ردش میکردن چون بازم میرفتن تحقیق یا چون سال های قبلش ردش کرده بودن بازم گیر میدادن و ردش میکردن؟؟

من مطمئنم رد میشم فاجعە بود گزینشم

بعد مثلا چجوری بود که اعتراض میدادن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا هرسال بە خاطر حجاب ردش میکردن چون بازم میرفتن تحقیق یا چون سال های قبلش ردش کرده بودن بازم گیر ...

بعد از اینکه ردمیشی کلا چه گزینش چه به هر دلیل دیگه ای مصاحبه و .. میتونی از طریق سایت اعتراض بزاری . 

نمیدونم خودش میگفت برای حجاب رد میشم و واقعا پوشش مناسبی هم نداشت . 

منم دیروز وقت پیش گزینش داشتم حس میکنم خراب کردم و ردم میکنن. چندتا سوال احکام نماز پرسید ناقص جواب دادم و سوالای سیاسی ازم نپرسید و توی قران خوندن  یکم مشکل داشتم و بعد ده تا سوال که سر جمع 35 دقیقه شد گفت موفق باشی و تموم شد. حس میکنم خیلی بد دادم اگر گزینش رد شیم ولی مصاحبه تخصصی رو خوب بدیم و تراز 8000 اینا باشه امیدی هست قبول کنن؟ یا اگر گزینش رو رد کنن کلا قبول نمیشیم؟؟؟     

منم دیروز وقت پیش گزینش داشتم حس میکنم خراب کردم و ردم میکنن. چندتا سوال احکام نماز پرسید ناقص جواب ...

میدونی الان تنها راهمون اینه کە تخصصی رو خیلی خوب بدیم شاید اگه تخصصی رو خیلی عالی بدیم بازم دعوتمون کنن گزینش ولی اگه تخصصی رو هم خراب کنیم همون کور سوی امید هم خاموش میشه من خودم یکی از استرس دارم پس میفتم🫠

میدونی الان تنها راهمون اینه کە تخصصی رو خیلی خوب بدیم شاید اگه تخصصی رو خیلی عالی بدیم بازم دعوتمون ...

اگه خوب بدیم کد میخوریم؟ من حس میکنم تو یکی از مصاحبه ها هم رد بشیم کلا قبول نمیشیم🥲🥲

اخه خیلیا سر همین گزینش رد شدن🫠