2777
2789
میدونم قراره مزه گوه بدهولی دلم میخوادپس میرم بخورم💅🏻

خودآزاری به‌روایت متن💔

آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم قراره مزه گوه بدهولی دلم میخوادپس میرم بخورم💅🏻

باشه بیا بگو فقط طعمش چجوریه تو رو خدا 

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

تازه امضاتو خوندمخوشبختممنم همینطور،همینطور تهکوک شیپرررر

خدایا شکرت آرمی یافتم🤝🏻🤝🏻🤝🏻

بله قطعا تهکوک زندگی منه☺️✔️

آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!

پس تو دوست خوبه منییی

🤝🏻🤝🏻🤝🏻😔😔توعم همینطورررر

همونطور که حدس زدممزه عن میدادشکلشم همونهانگار نه انگار نوتلاس رو خیارشور

ای وای پس دیگه هر چی اومد تو فکرت نخور 

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

چیزای خوبی از تهکوک دارم😔✨👈🏻👉🏻

عه عه😔👁👄👁

همونطور که حدس زدممزه عن میدادشکلشم همونهانگار نه انگار نوتلاس رو خیارشور

🤣🤣

و هیچ دوست آرمی ای ندارم💅🏻

ای وای💀💔

دوستای منم همه هیترن🤝🏻🗿