2777
2789
احترام سنتو نگه داشتم دیگه انقد بی ارزش نباش خودتو خراب نکن تو منتطر تعهدی هستی نه من

همینطوری احترام سنم نگه دار آفرین 

من که رتبم واضحا بهتر میشه اگه من تعهدی بیام توام همینی 

...

روزی که نتایج بیاد خودت متوجه میشی مادر پدرمم کارگرن ...مطمئن باش اگه سمپاد هم اطرافمون بود قبول میش ...

عزیزم ول کن توروخدا! بخند و رد شو! ❤️😂

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی انقد بیکاری برو واس تیر بخون دیگه امثال تو بخوان دکتر شن حتی اگه تعهدی بیاین با ما تو یه دانشگ ...

من برای تیر دو ماهه میخونم الان تموم کردم وگرنه الکی اینجا دور نمیزدم 

...

تو از جی می‌ترسی؟ چیزی که مطمئنمو گفتم

الان خوندم پیام هاتو به استارتر.

چقدر عقده ای هستی.

شنیده بودم بعضی سمپادی اینطورین باور نمیکردم.وای خداکنه همچنین آدمی رو دیگه توی داشنگاه حداقل نبینم.

باورم نمیشه آنقدر عقده ای بودن اصلا نمیگنجه.

عزیزم قبل از اینکه بری داشنگاه پزشکی بخونی حتما قبلش پیش روان پزشک برو دارو بگیر بخور زود تر خوب شی 

تو با درصد های ۱۰۰ هم بری داشنگاه صلاحیت اینو نداری که مریضی رو درمان کنی  چون یه عقب مونده هستی که به سمپادی بودنت افتخار میکنی.

همینطوری احترام سنم نگه دار آفرین من که رتبم واضحا بهتر میشه اگه من تعهدی بیام توام همینی

میبینی لیاقت نداری ؟

دلم واست میسوزه 

تعهدی بیار ۱۰ سال واسشون بیگاری کن افرین منم میرم تخصصمو میخونم بوس بهت

من برای تیر دو ماهه میخونم الان تموم کردم وگرنه الکی اینجا دور نمیزدم

🤣🤣اینجوری مطمئنی واس تیر ؟

خیلی جالبی واقعا یجوری میگی تیر تیر کسی ندونه فک‌میکنی خودتو بستی به رگبار اینجوری همین درصدای خودتو حفظ کنی کوه کندی با ریاضی ۲۰ درصد واقعا خجالتم خوب چیزیه

من اصن بهش کاری نداشتم ... خودشو از همه برتر و بهتر می‌دونه صرفا چون سمپاد درس خونده ... عجبا یا بخا ...

به سمپاد و نمونه نیست! چون آدمی تمام وجودش مقام شغلی نیست! گاهی یک نفر با ۹ کلاس درس خوندن آداب و معاشرت بلده که کارشناسی ارشدش نمیتونه انقدر خوب صحبت کنه

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
من اصن بهش کاری نداشتم ... خودشو از همه برتر و بهتر می‌دونه صرفا چون سمپاد درس خونده ... عجبا یا بخا ...

ولش کن عزیزم.

بیا دعا کنیم امثال اینارو توی دانشگاه نبینیم.

از کنار این آدم ها باید با فاصله زیاد رد شد چون بسیار عقده ای  و سرشار از انرژی منفی هستند.

کل شخصیتش به سمپادی بودنش هست هیچ چیز دیگه ای برای عرضه نداره.