2777
2789
برو بابا پارسال معدل نهایی من تراز ۱۰ هزار داده ولی معدل نهایی تو تراز ۸۶۰۰ میبینی ۱۴۰۰ تا فرقشه ... ...

زحمت کشیدی مامانت معام بوده یا بابات که نمونه رات دادن تو سمپاد بودن لیاقت میخواد عزیزدلم 

اگه به پارساله که با اجازه کنکور من تراز ۱۰۲۰۰ داده ولی خیلی خوشال میشم بفهمم این ترازوی چرت و پرتو از کجا آوردی پارسال نمره من تراز ۹۴۰۰ شایدم بیشتر میداد تو نگران خودت باش تیرو بشین خوب بخون جبران کن دیگه تیر که هنوز تو دستت نیست ولی تراز من کف دستمه 

الانم وقت ندارم باهات دهن به دهن بشم اگه میدونستم نمونه ای اصن آدم حسابت نمیکردم 

زحمت کشیدی مامانت معام بوده یا بابات که نمونه رات دادن تو سمپاد بودن لیاقت میخواد عزیزدلم اگه به پار ...

روزی که نتایج بیاد خودت متوجه میشی 

مادر پدرمم کارگرن ...مطمئن باش اگه سمپاد هم اطرافمون بود قبول میشدم ... درضمن پارسال با معدل ۱۹ تراز ۹۰۰۰ گرفتم ... پشت کنکوری ام پس الکی صابون به دلت نزن 

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی که نتایج بیاد خودت متوجه میشی مادر پدرمم کارگرن ...مطمئن باش اگه سمپاد هم اطرافمون بود قبول میش ...

الان جدی میگی ؟

خیلی خنده داری واقعا 

من ۱۷ سالمه خانوم محترم یه سال جهش دادم واقعا چجوری جرعت میکنی خودتو با من مقایسه کنی ؟

یه سال پشت موندی انتظار چی داری قبول نشی جالبه 

بعد به من میگی جون کندی ؟ خودت که اسیری اصن چند سال پشت کنکور موندی ؟

خوبه اعتماد به نفس داری هنوز که باهام رقابت کنی فقط ۵ ماه فرصت درس خوندن داشتم میفهمی یه بار تجربه نهایی داشتم بعد واس رفتی بالا منبر ؟ 

واقعا خنده دار شده جامعه

الان جدی میگی ؟خیلی خنده داری واقعا من ۱۷ سالمه خانوم محترم یه سال جهش دادم واقعا چجوری جرعت میکنی خ ...

اره که میرم فکر کردی من سر چی پشت موندم ؟ سرطان گرفتم نتونستم بخونم تا بهمن هم نخوندم بعدش شروع کردم به خوندن خیر یه ساله پشتم ... برام مهم نیست تو بهتر میشی یا من ولی هیچوقت تاکید میکنم هیچوقت خودتو بالاتر از بقیه ندون مثلا سمپاد چیه ؟ ژن برتر باید داشته باشی بری اونجا یا خونت رنگی تره ... واقعا خنده داره که به همچین چیزی افتخار هم می‌کنی ... 

همیشه دست بالای دست زیاده تو فقط با خودت رقابت می‌کنی و مطمئن باش نه از هیچکس باهوش ترو برتری نه پایین تر ... موفق باشی 

...

اره که میرم فکر کردی من سر چی پشت موندم ؟ سرطان گرفتم نتونستم بخونم تا بهمن هم نخوندم بعدش شروع کردم ...

اگه من به هوشم افتخار میکنم تو ضعیف تری که به مشکلاتت افتخار میکنی مگه بقیه آدما درد و رنج ندارن ؟ من با ۱۷ سال سن کلی بدبختی کشیدم و تو سعی میکنی با گفتن اینکه مریض بودی چیو ثابت کنی ؟

من خودمو با خودم‌مقایسه میکنم چون آره هیچ کس تو شرایط مت نمیتونست همچین کار بزرگی کنه انقد پست نباش به چیزی که ت. شرایط سخت به دست آوردی افتخار کن نه شرایط سختت الان باید ۱۹ سالت باشه نه؟ ولی اندازه ۹ ساله ها هم‌نمیفهمی 

آره به هوشم افتخار میکنم ارثی هم هست توهم داشتی افتخار میکردی سمپاد واقعا چیز متفاوتیه توش زجر کشیدم باید بهش افتخار کنم 

اگه من به هوشم افتخار میکنم تو ضعیف تری که به مشکلاتت افتخار میکنی مگه بقیه آدما درد و رنج ندارن ؟ م ...

سعی ندارم چیزیو ثابت کنم گفتی نمیتونستم بخونم گفتم بله منم کلا از بهمن خوندم ... ضمنا من قطعا به مشکلاتم افتخار میکنم چون با وجود تمام ضعفم و مریضیم تونستم خودمو برسونم هجده سالمه ... باشه بچه جان .. افتخار کن ... من افتخار میکنم که از یه روستا با این همه مشکل ازتوعه در فیس و افاده خیلی بهتر عمل کردم ... قطعا افتخار میکنم که همین تویی که سمپادی فعلا از من عقب تری قطعا افتخار میکنم همین تویی که به قول خودت هوشت ارثیه امسال رتبت نصف منم نمیشه ... قطعا افتخار میکنم که الان اینجا وایستادم و از تو و امثال تویی که با اون همه امکانات درس خوندین جلوترم. 

...

سعی ندارم چیزیو ثابت کنم گفتی نمیتونستم بخونم گفتم بله منم کلا از بهمن خوندم ... ضمنا من قطعا به مشک ...

به توهم زدناتم افتخار کن چون فعلا هر چیزی که گفتی واس من از تو بیشتره 

اشکال نداره اگه بگی سنت زیاده پشت کنکور نمیتونه ۱۸ ساله باشه 

آره کار بزرگی کردی ولی دیکه جرعت نکن چند دهم نمره نهایی رو با درصدای کنکور من مقایسه کنی و خودتو بالاتر بدونی 

خودت عقده ای میستی احیانن؟ 

انقد حسرتش رو دلت مونده که اینجوری پست حرف میزنی ؟

زندگی من واست رویا نیست احیانن ؟ حد خودتو بدون 

به توهم زدناتم افتخار کن چون فعلا هر چیزی که گفتی واس من از تو بیشتره اشکال نداره اگه بگی سنت زیاده ...

زندگی مزخرف تو برای من رویا باشه ؟ قطعا بالاترم همین پست هست تو هم هستی ... رتبه هم بیاد مشخص میشه کی جلوتره 

محض اطلاعات منم یه سال جهشی خوندم خانم هوش برتر 

...

همچنین عزیزم امیدوارم حداقل تعهدی بیاری امسال

راستی انقد بیکاری برو واس تیر بخون دیگه 

امثال تو بخوان دکتر شن حتی اگه تعهدی بیاین با ما تو یه دانشگاه بشینین شیر فلکه رو باز کردین تو آینده مملکت