2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کی تو سمپاده باهوشه ولی فقط هوش ملاک نیست هر کس تلاش کنه به هر چی بخواد میرسه لحن تحقیری من صرفا ...

تراز کل شما قطعا کمتر از ایشون میشه چون تاثیر معدل ۶۰ درصده.

اونوپزشکی روزانه میاره ولی تو تعهدی هم احتمالش کمه.

تراز کل شما قطعا کمتر از ایشون میشه چون تاثیر معدل ۶۰ درصده.اونوپزشکی روزانه میاره ولی تو تعهدی هم ا ...

۲۰‌درصد نهایی تاثیر یازدهمه که من مطمئنم نمره هام از ایشون بیشتره و اگه ایشون دولتی بیاره من فوقش دولتی یه دانشگاه سطح پائین تر بیارم 

ببخشید ولی چون خیلی عصبانیم کردی مجبورم اینو که اگه سوختی پماد بزن سرتو از باسن من در بیار خانومی 

۲۰‌درصد نهایی تاثیر یازدهمه که من مطمئنم نمره هام از ایشون بیشتره و اگه ایشون دولتی بیاره من فوقش دو ...

نهایی یازدهم تاثیرش مثبت شده  تقریبا هیچ تاثیری نمیزاره.

دلت رو صابون نزن گل.

کاش حداقل تراز ۱۱  یا ۱۲ هزار داشتی بعد آنقدر مردم رو میکوبیدی با هوشت.

تو حتی اگه به قول خودت باهوش و برتر از همه هم خودتو بدونی با این رفتارت مردم پیش خودشون تو رو حقیر میدونن.چون آدم بدبختی هستی که انقدر خودشیفته ای.

لازم نیست حرص بخورین تحقیر کنی تحقیر میبینی قشنگم استرس نگیر واست بده

عجب ..و حرفی ندارم حوصله تو هم ندارم گفتم که شما باهوش تری تافته جدا بافته که میگن شمایی ایکیو شما از کل ایران بیشتره 

...