2777
2789
عنوان

عروسی خواهرم بچه دعوت نمیکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 7046 بازدید | 266 پست
من دوتا بچه دارم اونم کوچیک یک سال و نیمه و چهارسالهاون بچه‌ی کوچیکم که گناه داره گوشش اذیت میشه بخو ...

چقد با شخصیتی تو ❤️❤️

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ا ره ۲ بار به خدا تو با این اخلاقت بچه نداشتی هم د عوتت نمی کردن فقط به فکر شکمتی

چون بدون بچه نمیرم به فکر شکمم هستم؟

تو را باید طلای المپیاد منطق را بهت لدند

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

ببینید من یک مادرم‌اولین چیزی که باید بدونم اینه که بچه‌های من از من الگو می‌گیرن و بعد چندسال احتما ...

درود بانو 

مادر به شدت قوی و شایسته و لایق هستید 

قطعا آینده بچه هاتون روشنه با داشتن همچین مادری 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

والله😂یجوری حرف میزنه انگار دعوتش کردم

کاملا مشخصه ازشون از کدوم دسته مهمونا هستن 😂😂😂 از اونا که غذا میکنن تو پلاستیک میبرن برای فردای ناهار بچه هاشون😂😂یا حتی از سر دستمال سرمیز هم نمیگذرن و‌میبرن ! از لحن حرف زدنشون‌کامل مشخصه چه بچه هایی تربیت میکنن

مبارکه راهی برای صرفه جویی تو هزینه هم هست ( چون اکثرا به خاطر بچه نمیان ) شهر ما تالارهایی هستن ک ...

باغ عروسی من خانه بازی داشت ولی مادرا میترسیدن بچشون بزارن اونجا و همه بچه ها تو دست و پای من بودن ، همه مادرا فرهنگ خانه بازی ندارن ، حتی یادمه گریمور کودک هم رو پکیج عروسیم بود!!