2777
2789
عنوان

عروسی خواهرم بچه دعوت نمیکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 7047 بازدید | 266 پست
فقط اونیکه نوشته عروسی بیوه ها!!!چه قدر یه آدم میتونه بی فرهنگ باشه که به همجنس خودش اینجوری توهین ک ...

توی تاپیک من نوشته؟ندیدم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا وقتی یه تاپیک پربازدید میشه و در راستای اون تاپیک، پشتش یه تاپیک با همون موضوع میبینم تو ۸۰ درصد موارد دومی رو باور نمیکنم 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

به نظر من اگه یه عده مادر بی ملاحظه بچه هاشون رو ول نمیکردن توی مراسمات مردم شیطنت کنن ،

اگه بچه ها شون رو مدیریت میکردن

کار به جایی نمی‌رسید که به دعوت نکردن بچه ختم بشه 

تر و خشک باهم بسوزن

بعضی بچه ها واقعا مظلوم و با ادبن

که پاسوز بچه ی شر اون مادر بی ملاحظه میشن

الان عروسی خواهر استارتر دعوت شدی ؟!!!

والله😂

یجوری حرف میزنه انگار دعوتش کردم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

فکر کنم فقط طرف ما اینجوره که خیلی از عروسیا اصلاً بچه ها رو دعوت نمیگیرن مگه فامیل نزدیک باشه 

نه بخاطر شیطنت بچه ها حتی همون موقعی هم که من بچه بودم بیشتر از 20  سال پیش که این حرفای الان نبود که رقص و فیلم عروس و دوماد خراب بشه و این چیزا

بازم کارت عروسی و عزا و ولیمه ای آقا با خانم بود و بچه ها رو دعوت نمیکردن مگر اینکه فامیل درجه 1 با خونواده دعوت میکرد

بعضیا بچه هاشونو بدون دعوت میبردن بعضی ها هم بچه رو که بزرگتر بود تو خونه میذاشتن

خدا..

آخه می‌دونید یه چیزی رو مادر ها باید بدونن ، با اینکه بچه تمام عشق و زندگیشونه اما برای بقیه هیچ شیر ...

ببینید 

من یک مادرم‌

اولین چیزی که باید بدونم اینه که بچه‌های من از من الگو می‌گیرن و بعد چندسال احتمالا مثل من رفتار میکنن.

این رو باید بدونن که اولا آدم‌ها نظرهای متفاوتی دارن و ما همیشه با همه‌ی آدم‌ها موافق نیستیم اما در نهایت می‌تونیم بر اساس منطق خودمون پیش بریم.

دوم بهش یاد میدم همونطور که توی سفر، مراسم‌های خانوادگی، شام و ناهار کنار همیم، گاهی ا‌وقات ممکنه ساعت‌هایی نتونم کنارشون باشم.

اگر کسی باشه که نگهشون داره 

می‌ذارمشون و میدونم پیش مادربزرگ یا خاله و عمه بهشون خوش می‌گذره.

اگر نه اولویتم بچه‌هامن و نمیرم.

اینکه دعوا و بحث نداره.

مادری که نگران اینه بچه‌اش بپرسه شام چی خوردی و دلش بخواد

نگران این نیست که مادرش توانایی شنیدن یک نظر مخالف رو نداره؟

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

مبارکه 

راهی برای صرفه جویی تو هزینه هم هست ( چون اکثرا به خاطر بچه نمیان )  

شهر ما تالارهایی هستن که با هزینه بیشتر خانه بازی دارن و بچه ها اونجا سرگرمن و برای شام میان پیش مادرشون

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
مبارکه راهی برای صرفه جویی تو هزینه هم هست ( چون اکثرا به خاطر بچه نمیان ) شهر ما تالارهایی هستن ک ...

بخاطر بچه نیست کلا دوست نداره بچه باشه

حالا این موضوع نه فقط تو عروسیا کاش فرهنگ سازی میشد مراسم ختم هم بچه نمیبردن یک هفته پیش مراسم ختم یکی از آشناهامون رفتیم چندتا بچه مسجد و گذاشته بودن رو سرشون یه خانمی بهشون تذکر داد ، مادری که تااون لحظه معلوم نبود کجاست یهو پیداش شد 😄