2777
2789
خدا لعنت کنه رفیقای شوهرمو خدا خونه خرابشون کنه که باعث شدن بعد ۵ سال باز برگرده

من اصلا میبینم دلم میسوزه براشون...انگاری دست خودشون نیست

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خدا لعنت کنه رفیقای شوهرمو خدا خونه خرابشون کنه که باعث شدن بعد ۵ سال باز برگرده

اینا معمولا رفیق دارن که میکشه

وبالاخره موادشو میگیرن ازش

منظورم پایه اینکارو

کلا میگن شخصیت هر نفر با پنج نفری میشه که باهاش در ارتباطه !

کلا شوهرم قیافش آروم و مردمی هست

شغل درست درمون

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

من اصلا میبینم دلم میسوزه براشون...انگاری دست خودشون نیست

دست خودشونه من معتادای میبینم که با اینکه معتادن اخلاق دارن میرن سرکار ولی بعضیا نمیسازه به بدنشون  یکی پول نداره بعد خرج زن و بچشو میکنه دود تو هوا

دست خودشونه من معتادای میبینم که با اینکه معتادن اخلاق دارن میرن سرکار ولی بعضیا نمیسازه به بدنشون ...

ن اونا موادش فرق میکنه

غرق نشدن خب

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

ترکم بکنه راضیم. بازم اخلاق نداره وخیلی ویژگی های بد داره ولی الان وحشتناکه رفتاراش

بمیرم برات عزیزم💔 حتمن حتمن حتمن راضیش کنه بره انجمن . باور کن انجمن کمتر از معجزه نیست نمی‌گم همه اخلاقای بدون ترک میکنن ولی میتونم بگم نود درصد تغییر مثبت دارن 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

انجمن na چیکار میکنن چند روز در هفتس

صحبت میکنن عزیزم دعا میخونن جشن میگیرن همدردی میکنن راهنمایی میکنن . جدا از جلسات هر رهجو یک راهنما داره راهنما راهنما داره همینجوری چرخه ادامه داره راهنما خیلی مهمه چون هر ساعتی و هرجایی که حالشون بد بشه باید زنگ بزنن به راهنماشون حرف بزن . هر هفته باید لیست کارایی ک کردن تحویل راهنما بدن . باورکن از تراپی بهتره براشون . هرروز باید برن عزیزم . حتا اگه تو بدترین حالت و شرایط هم باشن باید هرروز برن 

صحبت میکنن عزیزم دعا میخونن جشن میگیرن همدردی میکنن راهنمایی میکنن . جدا از جلسات هر رهجو یک راهنما ...

چقدر شما خوب راهنمایی میکنی، منم تقریبا درگیر این مشکلم

مشکلم اینه ترک می‌کنه باز لغزش میکنه،جدیدا بخاطر مصرف کارشو از دست داده، میشه دعا کنین کارفرماش به همین زودی بگه برگرد؟ 

مشکل دبگش اینه گاهی خیانتم میکنه

شوهر من اهل این چیزا نیست بکشمشم نمیره مطمئنم

شوهره من نبود عزیزم خیلی سال پیش بخاطر ترک الکل یا جلسه رفت چون جلسه و هم جلسه ای ها خوب نبودن بیشتر بدش اومد . ولی اینبار رفت ی منطقه خوب . تو این جلسات دکتر داره مهندس داره کارگر داره جراح داره بخاطر همین چون طرز فکر اونا فرق داره آدمای با شخصیت آری هستن نسبت به بقیه افراد ( بدون توهین گفتم) ازینجا خوشش اومد . ببین عزیزم شوهر من چندین سال به الکل و قیلون اعتیاد داشت بعدش شد متادون بعد تریاک شیره سیگار گل سیگاری ترامادول متادون و ..... خلاصه همه چی چن بار ترک کرد دوباره برگشت ولی اینباری ک رفت انجمن خداروشکر تاالان که شش ماهه پاکی داره لغزش نکرده . حتا قرص سرماخوردگی هم نمیخوره . پرهیز دارن از خیلی چیزا چون باید تو جلسه و به راهنماش توضیح بده خیلی هواسش هست که ناپرهیزی نکنه . شوهر من قبلن خیانت میکرد از وقتی جلسه می‌ره پرهیز نگاه کردن به حتی مخالف هم داره خیلی رعایت می‌کنه . و اینم یکم انقد به خدا نزدیک تر شده و اعتقادش بیشتر شده که اکه این جلسات نبود هیچوقت نمیشد 

چقدر شما خوب راهنمایی میکنی، منم تقریبا درگیر این مشکلممشکلم اینه ترک می‌کنه باز لغزش میکنه،جدیدا بخ ...

فدات بشم من خودم چندین سال با این مشکلات شوهرم ساختم ولی پیر شدم عمرم رفت بخاطر همین دلم میخاد کسی که این مشکلات داره راهنمایی کنم تا نجات پیدا کنن . امیدت ب خدا باشه عزیزدلم خدا خودش شوهرت نجات بده . امید بخدا دوباره می‌ره سرکارش . الان چی مصرف می‌کنه 

الان پاک شده ،مدت کوتاهیه ترک کرده، ولی صابکارش نمیگه بیا

انجمن نمیره عزیزم ؟ 

کارش چیه نمیتونه جای دیگه بره سرکار . لابد اعتیادش تو کارش خیلی تاثیر داشته ک صابکارش قبولش نمیکنه . امیدت بخدا باشه عزیزم خودش براتون معجزه می‌کنه . همینکه خدا کمکش کرده ترک کرده و نجاتش داده مطمئن باش کارش رو هم درست می‌کنه