2777
2789
انجمن نمیره عزیزم ؟ کارش چیه نمیتونه جای دیگه بره سرکار . لابد اعتیادش تو کارش خیلی تاثیر داشته ک صا ...

میگه انجمن برم منو میشناسن،باید بشینم از اول زندگیمو براشون تعریف کنم ،گوش نمیده بره، ولی باور کن وقتی پاکه آنقدر تو کارش دقیق و منظکه که آدم میمونه، صاب کارشم خیلی دوسش داشت نمیدونم چرا اینطوری کرد 

بازم ممنون از شما ، از خدا میخوام خودت و همسرت سالهای طولانی عاشقانه در کنار هم زندگی کنید 

میگه انجمن برم منو میشناسن،باید بشینم از اول زندگیمو براشون تعریف کنم ،گوش نمیده بره، ولی باور کن وق ...

قربونت برم . ما هم جدا از مشکلات اعتیاد و ترک و خیانت کلی مشکلات داریم . هنوز دارم مقاومت میکنم ولی منم دیگه کم آوردم . خدا خودش برای هممون بسازه . خب بره یک منطقه دیگه انجمن که نشناسنش. بعدم انجمن لازم نیست کل زندگی رو بگن نام خانوادگی هم نمیگن حتا چجوری میخان بشناسنش

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.