2777
2789
باشه بفرست اون شربتی که گفتم شربت آلاله سبز که برا خماری نکشیدن و درد بدن خوبه

قرص فشار خون کلونیدینویال

کپسول سلکوکسیب

آمپول یا قرص نوربین 

شیاف هم برای درد 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم عزیزمدعا کن برام چون شوهر من یا نمیکشه یا اگه بکشه عین معتادای کارتون خواب روزی ۱۰ گرم میکشه

عزیزدلم می‌دونم خیلی سخته واقعن درکت میکنم منم چن سال درگیر بودم با همچین آدمی . امید بخدا زودتر نجات پیدا می‌کنه و راحت و خوشبخت زندگی میکنین 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

وای خداروشکر این الان اصلا قبول نداره معتادهبا اینکه همش قایمکی در حال مصرفه و فکر میکنه بقیه کورن ی ...

اسم قرص و شربت چیه عزیزم 

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

عزیزدلم می‌دونم خیلی سخته واقعن درکت میکنم منم چن سال درگیر بودم با همچین آدمی . امید بخدا زودتر نجا ...

ترکم بکنه راضیم. بازم اخلاق نداره وخیلی ویژگی های بد داره ولی الان وحشتناکه رفتاراش

اعتیاد خیلی بده...دامادمون چهار بار کمپ بردن هربار بعد دوسال باز مصرف میکنه....دوره پاکیش خیلی مهربون آقاس....ولی دلم میسوزه بهش خیلی خیلی سخته اعتیاد

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
میخوام بجا دارو پاکسازی بدن بهشبدم ببینم ترک میکنههمش خوابه اخلاق سگ همش پاچه میگیرهجرات ندارم چیزی ...

همسرم من به روش نیاوردم

که جلوم نیاد بکشه رو این حساب!

اخلاقش سگی و توهمی هفته ی یکبار

نیمدونم گل میکشه تو سیگار می پیچه

چون سیگار هم دیدم از همون دوسال قبل

وهر برای اشغال گذاشتن میره کارشو میکنه

ناس هم فکر کنم آری

پارسال زمستون توماشین پشت کاور صندلی خودش 

دیدم پودر سبز بسته کوچک

وچند تا پلاستیک هم میزاره

تو ماشین منتطر ش بودم باعث شد این ور اون ور نگاه کنم  بینم

چون داشبورد  چیزی ندیده بود

یا باکس پشت دنده هم چیزی نبود

فعلا اینحا جاسازی میکنه

شوهر تو چی مصرف میکنه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

بزار استفاده کنم خوب شد و نتیجه داد تگت میکنم بهت میگم

میشه درخواست بدم صحبت کنیم منم الان درگیرش هستم بخاطر بچهام موندم

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

اعتیاد خیلی بده...دامادمون چهار بار کمپ بردن هربار بعد دوسال باز مصرف میکنه....دوره پاکیش خیلی مهربو ...

خدا لعنت کنه رفیقای شوهرمو خدا خونه خرابشون کنه که باعث شدن بعد ۵ سال باز برگرده