ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من هم یه ماه پیش جنینم آخر 6هفته رشد نکرد تو خونه سقط کردم همش میشینم فکر می کنم میگم شاید غذای بدی خوردم عذاب وجدان می گیرم.دکترم میگه دست تو نبوده خودش پوچ بوده سقط شده اوایل بارداری چای دارچین خوردم صبح ها هم دلم عسل می خواست میخوردم
من هم یه ماه پیش جنینم آخر 6هفته رشد نکرد تو خونه سقط کردم همش میشینم فکر می کنم میگم شاید غذای بدی ...
ن عزیزم جنین شما مشکل داشته
خوشحال باش که سقط شده
ولی برای استارتر عجیب
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
منم یازده هفته با خونریزی سقط کردم خود ایمنی داشتم نمیدونستمولی الان دوتا بچه دارم
بعد چیکار کردی حامله شدی ؟
منم ۱۲ هفته سقط شد تیرویید دارم پارسال سقط شد اقدامم الان حامله نشدم اتفاقا همین نیم ساعت پیش داشتم گریه میکردم خسته شدم دیگه 🥺🥺🥺منم دلم بچه میخواد
"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙" آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"