2777
2789
عنوان

توروخدا اگه میشه بیاین کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 57 پست
من امسال میرم یازدهم و مدرسه نمونه دولتیم . اگه بگم از این حرفتون خندم میگیره بد برداشت نکنید . شما ...

برنامه ریزی برای کنکور و نهایی با خوندن دهم یازدهم خیلی فرق داره کسی که پشته یه بار راهو رفته اگر اشتباهاتش و دربیاره و تلاشش بیشتر بکنه خودش راهو پیدا میکنه

ولی منم موافقم مشاور خوب وجود نداره فقط خودت میتونی یه برنامه منعطف شخصی بنویسی و باهاش پیش بری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امسال میرم یازدهم و مدرسه نمونه دولتیم . اگه بگم از این حرفتون خندم میگیره بد برداشت نکنید . شما ...

من سال اولمه که قراره پشت کنکور بمونم تجربه مشاور رو داشتم که گفتم برای همه یجور نیست خیلیا مشاور کمکشون میکنه خیلیا برعکس

امیدوارم موفق باشی 

مشخص نیس احتمالا یازدهم امسالم مثبت بشه ولی برای کسی که خونده چه یدونه کنکور چه دوتا فرقی نداره بنظر ...

اره دقیقا پارسالم یادمه همه مخالفت کردیم لغو شد امیدوارم امسالم بشه 

دقیقا کنکور یکی باشه خیلی بهتره همه ی تلاشتو یبار تو ۴ ساعت میاری رو کاغذ نه اینکه یبار نتیجه این بیاد یبار اون و ...

اره ولی نهایی خوب بنظرم ۱۹ یا ۱۹ و نیم به بالاعه که دیگه ۱۰۰۰۰ و بده بخصوص برای ما پشتیا که دیگه با اطمینان بگیم کنکور اگه ۸۵۰۰_۹۰۰۰ بیاریم حله چون معلوم نیس چجوری تراز بدن

ایشالا که بترکونیم

برنامه ریزی برای کنکور و نهایی با خوندن دهم یازدهم خیلی فرق داره کسی که پشته یه بار راهو رفته اگر اش ...

دقیقا کسی که دهم بوده تا حالا یه امتحان نهایی نداده که دستش بیاد جو نهایی چجوریه 

من جات بودم پول درآوردن رو در اولویت میذاشتم و میرفتم پرستاری

پرستاری و پول ؟😑پرستاری یکار دلیه بنظرم هرکی میره پرستاری اصلا به پول فکر نمیکنه  تازه بعد دوره کارشناسی  اونم تو طرح میتونه یه حقوق بخور نمیر داشته باشه پرستارا کارشونو از روی عشق انجام میدن نه پول! وقتی هیچ علاقه ای نباشه هیچ کاری شدنی نیس

چطوری تونستی تو یک ماه و نیم میانگین ۲۰ درصد بزنی؟خودت خوندی یا فیلم دیدی؟

از ۲۸ اسفند شروع کردم تا اخر فروردین 

اول خودم خوندم و تست زدم ولی خیلی کم بعد از اول اردیبهشت تا روز کنکور ، کنکورای قبلو میزدم و تحلیل ویدئویی میدیدم 

یعنی خوب بوده تو یک ماهو نیم میانگین ۲۰ زدن ؟

اره منم کلا دوماه خوندم ترازم ۸۳۰۰ شد ولی نهایی نمراتم‌ تو دروس عمومی مخصوصا کمه

خیلی خوبه

من از بس برای نهایی خوندم اون خوب شد ولی کنکور نه امیدوارم امسال بتونم درستش کنم