2777
2789
عنوان

توروخدا اگه میشه بیاین کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 57 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین این منتظر رتبه تک یا دو رقمی بود و عزمشو جزم کرده بود که حتمن بیاره و این نیاوردنه زد تو ذوقش ب ...

اونا بیشتر بومی گزینی هست و گروه دندون تبریز هم خیلی خوبه وکسی که سال اول پزشکی اونجا می‌آورده قطعا دندون هم می‌آورده 

هرکس سه رقمی میشه می‌ره من ندیدم کسی پشت بمونه واسه دو رقمی😂 شاید یه دروغ گنده بهتون گفته😂

حرفی که الان بهت میزنم رو برای گفتنش دو دلم چون الان محکوم میشم به تبلیغ کردن گ اما خداشاهده از سر دلسوزی و اینده ات این رو بهت میگم . مشاور بد میتونه تورو از بهترین نسخه ات به بدترینش تبدیل کنه و مشاور خوب برعکسش ‌ . کسی رو میشناسم که تو مردونگی و وجدان کاری تا حالا مثلش رو ندیدم . اقای اموزگار! مشاوری توی روبیکا با بیشترین امکانات و کمترین هزینه که خودم دو ساله شاکردشم . من هرچی بخوام ازش تعریف کنم کم گفتم و تا خودت نیای تو سیستمش متوجه حرفام نمیشی . اگه واقعا اینده ات برات مهمه اگه اراده اینو داری بخاطر هدفت بخاطر چیزی که تو این دنیا به این کوچیکی اینقد براتو بزرگه برو پیش این مشاور و اگه به تک تک حرفاش عمل کنی بعد ها برای من دعا میکنی . 

ببین عشق دندونو داشت یعنی بچگی که بازی میکردیم همیشه اون دندون پزشک بود ما داشتیم فوتبال میکردیم اون ...

از ۱۴۰۵ به بعد یه کنکوره در سال ، ۱۴۰۵ ترمیم درسای ۱۲ +۶ تا درسای ۱۱

۱۴۰۶ترمیم درسای ۱۲+کل ۱۱ تازه تا دوسال دیگه معلوم نیس چیکار کنن

من قرار برم کنکور تیر و بدم جالب اینجاست که هیچی نخوندم و حتا حوصلم نمی‌کشه خیلی اذیت شدم واقعا زده ...

من از وقتی به پشت موندن فکر کردم انگیزم بیشتر شده بیشتر میتونم بخونم  نمیدونم چرا همیشه فکر میکردم قبول شدم ک هیچی ،نشد امکان نداره وایسم 

من قرار برم کنکور تیر و بدم جالب اینجاست که هیچی نخوندم و حتا حوصلم نمی‌کشه خیلی اذیت شدم واقعا زده ...

منظورتو نفهمیدم 

تو صبحا ۵ بیدار میشدی یا منظورت اینه من باید پاشم ؟

من کم کم همه چیو پیش میبرم یهو به خودم سخت نمیگیرم 

ببین توکه استعدادشو داری واقعا بخون به استعداده یکی مثل تو یا یکی از دوستام برا نهاییا دو فصل ریاضی ...

چرا اگه درست بخونی که میشه 

من تنها چالشم کنکور دادنه ک امیدوارم تو یه سال بتونم از پسش بر بیام 

کنکور تیر میدم ولی نتیجه عوض نمیکنه تجربه خوبیه واسه سال بعد نه که یه دفعه ۱۰ ساعت بخونی با ساعت مطا ...

عه پس باید برم ببینم 

نمیدونم گفتم یکی بیاد از تجربه ش بگه که کسی نبود پشت مونده باشه 

حرفی که الان بهت میزنم رو برای گفتنش دو دلم چون الان محکوم میشم به تبلیغ کردن گ اما خداشاهده از سر د ...

شما کنکور قبول شدین ؟ 

من بنظرم مشاور حتی بهترینش اون شناختی ک باید رو ازت نداره تازه فکر کن حضوریم نباشه 

بنظرم هیچکس اندازه خود ادم رو خودش شناخت نداره و اشتباهاتشو نمیشناسه اونا برحسب وظیفه شون برنامه میدن و بررسی میکنن ولی خود ادم ممکنه اصلا راستشو نگه و...

بازم ممنونم از پیشنهادتون!🙏

شما کنکور قبول شدین ؟ من بنظرم مشاور حتی بهترینش اون شناختی ک باید رو ازت نداره تازه فکر کن حضوریم ن ...

من امسال میرم یازدهم و مدرسه نمونه دولتیم . اگه بگم از این حرفتون خندم میگیره بد برداشت نکنید . شما یک ماه فقط یک ماه بیا تو مشاوره ایشون حرفاشونو بشنو ویساشو گوش کن اگه قانع نشدی میری پیویش میگی نه نمیخوام اونم پولتو برمیگردونه و از سیستمش میری بیرون هزینه ماهیانه ۵۹۰ تومن . اگه پیویشو خواستین بم پیام بدین

از ۱۴۰۵ به بعد یه کنکوره در سال ، ۱۴۰۵ ترمیم درسای ۱۲ +۶ تا درسای ۱۱۱۴۰۶ترمیم درسای ۱۲+کل ۱۱ تازه تا ...

مشخص نیس احتمالا یازدهم امسالم مثبت بشه 

ولی برای کسی که خونده چه یدونه کنکور چه دوتا فرقی نداره بنظرم اتفاقا یدونه باشه بهتره آدم روحیه اش خراب نمیشه یهو دیگه وسط امتحان نهایی جواب کنکور نمیاد بعدشم نهایی ۶۰ درصده با نهایی بالا کنکور یکمم خوب بشه یعنی در حد ۸۵۰۰ یا ۹ هزار راحت قبولی زور نهایی از کنکور بیشتره

2790
2778
2791
2779
2792