2777
2789
عنوان

شوهرم میره میاد شوخی جنسی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3026 بازدید | 68 پست
واه واه مردم چه بی غیرت شدن با ناموس خودشون هم از این کارا میکنن خجالت نمیکشن واقعا 😔

چه ربطی داره

خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توهم با باسنش شوخی کن قول میدم حتی اگه از 1 کیلو متری دیدت جیغ بزنه فرار کنه

اینکارو میکنم منو دعوا میکنه ولی خودش دقیقا همون باسنو گاز میگیره

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️اخه بعضی وقتا ازار دهنده میشه ،داری کاری انجام میدی یهو یکی گازت بگیره ...

همشونم همینن ناراحت نشو .من قبلا دعوا میکردم سر همین یهویا الان دیگه عادی شده

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

صبحای جمعه که خواب رو کوفت آدم میکنن رو بگو

از من که خیلی گرمه دیگه دارم ازش سیر میشم

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

دیگه هرکسی یک طوره ایشون دوست نداره خب بهش بگو عزیزم🙂 من و همسرم هم اینجوریم ولی هردو مشکلی نداریم ...

بهش میگم ولی بازم 

کلا تعادل ندارن یا گرمن یا سرد باز گرم بهتر از سرده

وای کاش از من سرد بشه. هجده ساله عروسی کردم یک شب ارامش و خواب راحت نداشتم

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

وای کاش از من سرد بشه. هجده ساله عروسی کردم یک شب ارامش و خواب راحت نداشتم

نا شکری نکن، عوضش شما هم مزاجت رو گرم کن، یا یه کم سردیجات بده شوهرت، خلاصه مزاجتونو به سطح هم برسونین راضی میشی

💍💕