2777
2789

من هرکیو دیدم تو همین سنا رل زدنو شروع کرده ازدواج خیلی موفقی داشته 🤌🏼

پس دلیلش چیه که میگن سن مناسبی نیست؟!

نه این سن خوبه

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر وقت قصد ازدواج داشتی یکی دوسال قبلش آدم باید بره آشنایی. تو رابطه نه رابطه های بی هدف از این نفر به اون نفر . 

با رد کردن خط قرمزها

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

من تو سن 15سالگی با نامزدم دوست شدم😂🤦🏻‍♀الانم نامزدیم نگا خوبه ولی گهگاهی مشکلاتی داره ک طبیعیه

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

ازدواج موفقی داشتند ولی نسبت به اونی که رل نزد معمولا (نه همیشه) تحصیلات و شغل خوبی نداشتند 

رشته خوب قبول شدن و شروع به کار خوب مهم تر از شوهر کردنه 

میتونی 25 سالگی با همکارت دوست بشی و ازدواج کنی ولی دیگه 18 سالگی رو برای درس خوندن نمیشه برگردوند 

خیلی چیزا به خیلی شرایط بستگی داره

نمیشه نظر کلی داد

در کل من نظرم اینه آدم سن کم خودشو درگیر احساسات و استرس و کشمکش و قهرو اشتی نکنه مغز و روانش سالم  تر میمونه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”