2777
2789
عنوان

خیلیا میگن را زدن از سن 17 18 سالگی بده ولی🤌🏼🚶🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مخالفم.به نظرم اینقدر افکار و عقاید و تجربیات ادم تغییر میکنه تا چندسال بعدش و هنوز خود ادم به ثبات نرسیده که زوده برای انتخاب شریک زندگی چون ادم هنوز متر و معیار خودش رو نفهمیده چندسال بعد میفهمه .

چون خیلی از همون ازدواجام بعد یکی دو سال طلاقه و اکثرش هم به ازدواج نمی‌رسه اصلا🤌🏼

خیلیاشون هم طلاق نمیشه ولی ۱۰ ۱۵ سال بعد میشه یه زن افسرده که از انرژی جوونیش فقط بچه اورده نه درس نه شغل نه پیشرفت

من این مورد رو زیاد دارم میبینم تو خانواده پدریم

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
من خودم بچه بودم مثلا اونا ۱۷ ۱۸ بودن الان که ۱۸ سالمه اونا ۲۶ اینا هستن و واقعا ازدواج موفقی داشتن

بستگی ب ادمت داره تفاهم نداشته باشید ازدواج موفقی ندارید دوتا چیز باعث میشه ازدواج موفق باشه یکیش دوست داشتن همدیگه س دومیش تفاهمه 

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

چی بگم والا پایینتر از این که خیلی بچه هستن بالا تر از این هم به سن منه که دیگه جرئت این کارا رو ندا ...

من که میگم ۲۳ 

۲۰ هم زوده حتی 

در بهترین حالت بدون شناخت و بدون درک روابط عاشق میشن

بعد میگن هزارتا عیب داره ولی چیکار کنم دوستش دارم!!!!

حالا اگر گول نخورن تازه 

من خودم بچه بودم مثلا اونا ۱۷ ۱۸ بودن الان که ۱۸ سالمه اونا ۲۶ اینا هستن و واقعا ازدواج موفقی داشتن

نمی‌دونم

من ندیدم راستش 

چون غالبا از درس عقب موندن بخاطر اینکه زمان درس به رل رسیدن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اگه هدفت ازدواجه منطقیه

من چندماه دیگه ۲۰ سالم میشه و هنوز تو این مدت خودمو درگیر هیچ رابطه عاطفی ای نکردم چون اهداف خیلی بیشتری جلوی اون هستن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤