2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 73 پست
نه عادیه چون الان خیلی کسی حوصله ازدواج ندارهاکثرا دوستی هست

اره واقعا 

ولی من متاسفانه اصلا اهل دوستی نیستم🥲

سلام، حساب کاربری اینجا ایجاد کردم که درددل هامو بنویسم، متن هایی که نوشتم و دلم میخواد به اشتراک بزارم. 

شماره و ... رو بیخیال. آدم که ارزش قایله با خونواده ش میاد جلو اهل شماره و مخ زدن نیست. خیلی هم عالی ...

🙄نمیگه میخوام شماره بگیرم میگ حتی در حد دوستی ام بیرون کسی جذبم نشدع

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

و اینکه حتما تو دوره های سبک زندگی و انسان شناسی و شخصیت شناسی شرکت کن. کانال آقای محمدی توی ایتا رو پیدا کن و زیر نظر مشاور ازدواج باش. برای آینده میگم البته ولی تست های شخصیت بده کتاب های خانواده بخون ببین چه شخصیتی دوست داری در کنارت باشه . کتاب خانواده از آقا(امام خامنه ای) کتاب کم حجم و مفیدیه و... کلی کتابهای دیگههه

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
ب خیلی چیزا بستگی داره خب.ولی سنت هنوز کمه

پس یعنی بنظرت جای نگرانی نیست که تاحالا خواستگار نداشتم؟ 

سلام، حساب کاربری اینجا ایجاد کردم که درددل هامو بنویسم، متن هایی که نوشتم و دلم میخواد به اشتراک بزارم. 

افرینچنلای دیگه هم ت توضیحاتشون هست

ممنونم عزیزم

اره واقعا ولی من متاسفانه اصلا اهل دوستی نیستم🥲

الان دیگ ازدواج سنتی درصدش کم شده عزیزم پس اینجوری پیش بری تا اخرش سینگلی دختر عمه خودم الان چهل سالشع خواستگار معرفی نداش خودشم باکسی دوست نشد

🙄نمیگه میخوام شماره بگیرم میگ حتی در حد دوستی ام بیرون کسی جذبم نشدع

منم بهش گفتم حسرت خوردن نداره عزیزم.

کسی که مغروره و با پرستیژه تو جامعه پسرای خیابون نمیان سمتش. و مادر یا خونواده ش رسماً می‌فرسته تا دختره رو بدست بیاره برای خوش گذرانی نمی‌خواد دختره رو .واین جای  شکر داره . و موفقیته و نشون دهنده وقار و متانت دختر هست که هرکسی به خودش اجازه نمیده بهش نزدیک بشه... شبیه قضیه اون سیب های زیر درخت افتاده و اون سیب که روی بالاترین شاخه اس

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
الان دیگ ازدواج سنتی درصدش کم شده عزیزم پس اینجوری پیش بری تا اخرش سینگلی دختر عمه خودم الان چهل سال ...

خیلی ها هم دور وبر ما سنتی ازدواج کردن ولی الحمدلله آرامش دارن. مهم اینه معرفی ها بیکار نشینن و آدم خودش هم تو جامعه  حضور پیدا کنه 

منم بهش گفتم حسرت خوردن نداره عزیزم.کسی که مغروره و با پرستیژه تو جامعه پسرای خیابون نمیان سمتش. و م ...

اصلن مثالتون درست نیس هردختری بهش پیشنهاد بدن مگ بی لوله.بالول کسیه ک به پیشنهاد هر بی سروپایی جواب نده.تو بازار ی دخترو دیدم پسره گیر داده بود بهش اصن محلش نداد.بعدشم ازدواج سنتی دیگ تو جامعه امروزیداره کمرنگ میشه همه اولش دوست میشن بلاخره باید چهارتا ادم ببینی تا معیارات و تایپتو پیدا کنی

ازدواج سنتي ديگه خيلي كم شده 

اول دوست ميشن برا دوستي هم بايد بيرون باشي كه ديده شي بعت درخواست بدن

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

خوب حالا کوچولویییی. ولی خب ماشاالله دخنرامون بزرگ شدن زود و دوست دارم زندگیشان سرو سامون بدن. . ما ...

ممنونم❤❤❤❤ مرسی واقعا 

ایشلا بتونم لطفابرام دعا کنین 

نه تاحالا با مادرم صحبت نکردم دربارش و کلا مادرمم درباره خواستگار تاحالا صحبتی نکرده باهام 

نمیدونم شاید ولی فکر کنم احتمالش کم باشه که کسی اومده باشه و مامانم رد کرده باشه و خب خجالتم میکشم که از مامانم بپرسم 

الان تو این سن واقعا قصد ازدواج ندارم و میخوام ادامه تحصیل بدم  ولی خب گاهی برام سوال میشه که یعنی واقعا من تاحالا هیچ خواستگاری نداشتم و نکنه بعدا هم در اینده نداشته باشم و نگرانم میکنه وگر ن الان قصدی ندارم 

خیلی ها هم دور وبر ما سنتی ازدواج کردن ولی الحمدلله آرامش دارن. مهم اینه معرفی ها بیکار نشینن و آدم ...

الان اصلن کسی کسیو معرفی نمیکنه دیگ چون دوره زمونه این کارا نیس طرف تا ب مشکل میخوره حتی میره از معرف شکایتم میکنه هرکس تایپ خودشو بهتر میدونه اقدس و شمسی سرکوچه چ میدونن تایپت چیه

شماره و ... رو بیخیال. آدم که ارزش قایله با خونواده ش میاد جلو اهل شماره و مخ زدن نیست. خیلی هم عالی ...

اره واقعا همینطوره 

حق با شماست

ممنونم عزیزم،  مرسی از لطفتت❤❤❤❤

پس یعنی بنظرت جای نگرانی نیست که تاحالا خواستگار نداشتم؟

اصلااا عزیزم. تویی که بخصوص پاک زندگی کردی خدا انسانی شبیه خودت قسمت می‌کنه ان شاالله.

از خدا و اهل بیت بخصوص حضرت معصومه و یا شهدای ازدواج میتونی کمک بخواهی. شهید تورجی زاده شهید مظفری شهید علمدار .شهدایی که حاجت میدم ان شاالله به اذن خدا. دوستم به حضرت معصومه توسل پیدا کرد الان یه گل پسر داره الحمدلله. سر مزار شهید علمدار بودیم یکی از دوستان گفت ان شاالله این جمع متاهل بشیم و چند وقت بعدش خودش و اون یکی دوستم که باهم بودن متاهل شدن خلاصه که به مراکز متبرکه برید تو بسیج دانشگاه عضو فعال بشین هی برید سر بزنین بسیج محل و...