2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۸

اوووه هنوز خیلی بچه ای حیفه

بیفت دنبالت زندگیت و کاروبار و استقلال مالی و تجربه کسب کردن از زندگی 

حداقل ۲۵ به بعد کم کم تو فکر خواستگار باش نه الان 

زندگی بعد از عقد و مسئولیتهاش تا آخر عمر خیلی سنگینه و یه فکر پخته و مسلط میخواد 

برات زوده عزیزم 

[QUOTE=388142112]۱۸[سنی نداری ک

اره منظورم ازدواج و...  نیست چون تو این سن ازدواج نمیکنم ولی در کل خب سنم سنی هست که خواستگارا میان و... 

ولی من حتی تا حالا یک مورد هم نداشتم 

برای همین نگرانم که نکنه در اینده بازم اینطوری پیش بره و... 

سلام، حساب کاربری اینجا ایجاد کردم که درددل هامو بنویسم، متن هایی که نوشتم و دلم میخواد به اشتراک بزارم. 

یچیم بگم چله یس و حق شناس واقعا جواب میدن اگ به صلاحت باشه بگیر

من یس گرفتم فک کنم 20 روز نشده واقعا توجهشون بم جلب میشد من متوجه میشدم از شدت استرس ول میکردم دوبارم تکرار کردم

منم تا سن 21سالگی خواستگاری ک مثلن یهو خودش بیاد نداشتم زیاد بودن کسایی ک بخوان شماره بدن ولی مثلن معرفی بشم برا خواستگاری نداشتم اخرشم دوس پسرو تبدیل ب شوهر کردم

بهترینش میاد انشاالله

ممنونم عزیزم ایشلا❤

سلام، حساب کاربری اینجا ایجاد کردم که درددل هامو بنویسم، متن هایی که نوشتم و دلم میخواد به اشتراک بزارم. 

کلا برای همه کم شده اما نگران نباش تازه بعد ۲۰ سالگی خواستگار میاد

ممنون عزیزم 

ایشلا❤

منم تا سن 21سالگی خواستگاری ک مثلن یهو خودش بیاد نداشتم زیاد بودن کسایی ک بخوان شماره بدن ولی مثلن م ...

من جدای از خواستگاری که خودش بیاد و یا حتی از این خواستگارای غیر رسمی 

کسیم بهم تاحالا نخواسته شماره بده🤦🏻‍♀️ 

البته من فعلا خیلی تو اجتماع نبودم،  یعنی بودم ولی خیلی کم و درگیر کنکور بودم

ولی خب بازم نداشتم 🥲

یچیم بگم چله یس و حق شناس واقعا جواب میدن اگ به صلاحت باشه بگیرمن یس گرفتم فک کنم 20 روز نشده واقعا ...

وای واقعا چقدر خوب 

مرسی عزیزم

۱۸

خوب حالا کوچولویییی. ولی خب ماشاالله دخنرامون بزرگ شدن زود و دوست دارم زندگیشان سرو سامون بدن.  . ما تا قبل لیسانس کسی و راه ندادیم هنوزم مجردم . نگران نباش هیچ چی دیر نمیشه. به فکر آینده ت باش عزیزم ان شاالله تو مسیر درست زندگیت باشی خواستگارت رو هم خدا می‌فرسته .شاید معرفی میکنن خونواده خودشون رد میکنن؟. با مامان صحبت کردی؟ شاید نمی‌دونن قصد ازدواج داری

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
من جدای از خواستگاری که خودش بیاد و یا حتی از این خواستگارای غیر رسمی کسیم بهم تاحالا نخواسته شماره ...

شماره و ... رو بیخیال. آدم که ارزش قایله با خونواده ش میاد جلو اهل شماره و مخ زدن نیست. خیلی هم عالی. قدر خودت و بدون عزیزم

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
اوووه هنوز خیلی بچه ای حیفه بیفت دنبالت زندگیت و کاروبار و استقلال مالی و تجربه کسب کردن از زندگی حد ...

ارهه قبول دارم بچه م هنوز

الان اصلا نمیخوام ازدواج کنم تو این سن و میخوام درسمو بخونم 

ولی خب منظورم این بود که من الان سنی هستم که معمولا یکی دو تا پیشنهادم شده هست تو این سن 

ولی تاحالااا هیچ پیشنهاد و خواستگاری نداشتم و میترسم توی اینده هم نباشه و خواستگار نداشته باشم 

ممنونم عزیزم❤❤خیلی دوست دارم به استقلال برسم امیدوارم بتونم  کنکور فعلا قبول بشم،  برام دعا کن❤