2777
2789
عنوان

خواستگار

683 بازدید | 73 پست

چرا من هیچ خواستگاری ندارم؟ 🥲 وقتی کوچیک بودم فکر میکردم که دیگه تو سن ۱۶ ۱۷ ۱۸ سالگی خواستگار برام میاد و ... 

ولی الان در حال حاضر من تاحالا هیچ خواستگار رسمی ای نداشتم 

یکم نگران کننده نیست؟ 

علتش چیه؟ 

سلام، حساب کاربری اینجا ایجاد کردم که درددل هامو بنویسم، متن هایی که نوشتم و دلم میخواد به اشتراک بزارم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علتش تورم و گرانی

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
دخترم من۳۲سالمه مجردم نگران نباش

اخه حتی یککک مورد هم نبوده تاحالا برام🥲 

❤❤

سلام، حساب کاربری اینجا ایجاد کردم که درددل هامو بنویسم، متن هایی که نوشتم و دلم میخواد به اشتراک بزارم. 

برو ت چنل خاطرات سمی خاستگاری 

خیلیا حرف میزنن شاید بتونی بفهمی مثلا میگفتن

بیبی فیسیم یا تازه متوجه شدیم چون بچه های ابجی داداشمون همیشه باهامونن فک میکنن ما متاهلیم جلو نمیان

من از ۱۲ سالگی برام خواستگار اومد قدم بلند بود نسبت به سنم اشتباه میکردن ولی هنوز مجردم 😁مهم کیفیته ...

عزیزم❤❤

اره واقعا ولی میترسم هم از نظر کیفیت و هم کمیت خواستگاری نداشته باشم

💔💔

منم۳۲سالمه مجردم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
برو ت چنل خاطرات سمی خاستگاری خیلیا حرف میزنن شاید بتونی بفهمی مثلا میگفتنبیبی فیسیم یا تازه متوجه ش ...

عهه چه جالب

در کل من اصلا بیبی فیس نیستم  

الان میرم چنلشو میبینم