2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 73 پست
🙄نمیگه میخوام شماره بگیرم میگ حتی در حد دوستی ام بیرون کسی جذبم نشدع

اره،  حتی درخواست دوستی هم نداشتم توی بیرون 

توی مجازی بودن ولی خب توی مجازی معمولا کسی جدی نیست و ندیده و نشناخته درخواست دادن که اونا اصلا حساب نیست و جدی نیست

سلام، حساب کاربری اینجا ایجاد کردم که درددل هامو بنویسم، متن هایی که نوشتم و دلم میخواد به اشتراک بزارم. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

و اینکه حتما تو دوره های سبک زندگی و انسان شناسی و شخصیت شناسی شرکت کن. کانال آقای محمدی توی ایتا رو ...

ممنونم عزیزمم

مرسی بخاطر راهنمایی هات ❤❤

حتما این کار ها رو انجام میدم

ممنونمم

سلام، حساب کاربری اینجا ایجاد کردم که درددل هامو بنویسم، متن هایی که نوشتم و دلم میخواد به اشتراک بزارم. 

تو خیلی زیاد فکر میکردی😅 ولی خواستگارم نیست دگ تو خیابون و اینستا و پارتی به هدفشون میرسن 

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

الان دیگ ازدواج سنتی درصدش کم شده عزیزم پس اینجوری پیش بری تا اخرش سینگلی دختر عمه خودم الان چهل سال ...

وای واقعا، چقدر بد... 

دختر عمت قصد ازدواج داشت؟  هنوزم مجرده؟🥲 

منم بهش گفتم حسرت خوردن نداره عزیزم.کسی که مغروره و با پرستیژه تو جامعه پسرای خیابون نمیان سمتش. و م ...

ممنونممم عزیزم💖💖💖💖

نبابا منم تو سن تو همین فکرو داشتم احتمالن مث من ریزه میزه هستی

🥲🥲نه حتی ریزه میزه هم نیستم یعنی از رو قیافه و هیکلم مشخصه که ۱۸ سالمه 

وای واقعا، چقدر بد... دختر عمت قصد ازدواج داشت؟ هنوزم مجرده؟🥲

اره داشت اره مجرده.از خونه ام بیرون نمیره اخه ادم باید بیرون بره چهار نفر ادم ببینه ببینشش تا خواستگار بیاد دیگ الانم معرفی میکنن میگ دیگ قصد ازدواج ندارم

خیلی ها هم دور وبر ما سنتی ازدواج کردن ولی الحمدلله آرامش دارن. مهم اینه معرفی ها بیکار نشینن و آدم ...

من متاسفانه خیلی توی اجتماع نبودم بخاطر کنکور ایشلا وقتی رفتم دانشگاه  وارد جامعه میشم🥲

اصلااا عزیزم. تویی که بخصوص پاک زندگی کردی خدا انسانی شبیه خودت قسمت می‌کنه ان شاالله.از خدا و اهل ب ...

مرسی عزیزممم 

مرسی واقعا نظر لطفته ایشلا واقعا❤❤

من هنوز نرفتم دانشگاه امسال کنکور داشتم

اگر امسال نتیجم خوب بشه میرم دانشگاه 

اگر نه شاید پشت کنکور بمونم  

وای واقعاا چقدر خوب 😍😍

من شهید تورجی زاده رو خیلی شنیدم که تعریف میکردن برای ازدواج و خیلی شنیدم که میگن برای ازدواج از شهید تورجی زاده کمک بخواید

مرسی عزیزم❤

ازدواج سنتي ديگه خيلي كم شده اول دوست ميشن برا دوستي هم بايد بيرون باشي كه ديده شي بعت درخواست بدن

اره واقعا کم شده سنتی 

ولی مثلا درخواستای ازدواج که غیررسمی هستن و منظورم اینکه به صورت غیر رسمی بیان میشه مثلا فامیل میگه فلانی مورد هست یا بقیه میان میگن یا مادر طرف به صورت غیررسمی بیان میکنه

از این موردا هم نداشتم تاحالا🥲