2777
2789
عنوان

با مردی که خونه نمیاد زندگی میکنید❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه زندگیایی شده 

خب معلومه طبیعی نیست 

اول سعی کن اگه میشه تغییرش بدی

اگه نشد که اون حرف رو به یه ورت بگیر

که بچه بیاری سروقت میام

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

بابام ۵ صبح میره ۲ میاد ساعت کاریش ۹ صبح تا ۵ هست بقیه اوقات به گفته خودش باشگاه و استخره ! اکثر مسا ...

مامانت بد اخلاقه؟

بابات مشکوک به خیانت نیست؟؟

وزن اولیه ۷۵ 🎀 وزن فعلی ۶۴/۷ 🩵 هدف ۵۸💄

خواهشا بچه دار نشو اگ کار همیششه نمیگم جدا شو چون من از زندگی شما خبر ندارم اگ توخونه پدرتون میتونی زندگی با کیفیت تری داشته باشی ب جدایی فکر کن اگر نه ک بشین سرجات تنهایی حال کن با دوستات و خانوادت باش ب خودت برس ...

ببین تنها راهش بی محلیه اصرار نکن بیاد خونه بی تفاوت باش در مواقع لزوم و ضرورت باهاش صحبت کن سعی کن برای خودت بیشتر وقت بزاری هیچ وقت منتظرش نباش اونوقته که توپ میاد تو زمین شما

مامانت بد اخلاقه؟بابات مشکوک به خیانت نیست؟؟

نه بداخلاق نیست ولی خیلی ساله طلاق عاطفین کلا کاری به کار هم ندارن 

مطمئنم خیانت نمیکنه اخلاق های خاص داره با جنس مخالف هم خیلی راحت دوست صمیمی میشه و مارو حرص میده 

بچه دارشی🙄اینجورادما هیچ وقت درست نمیشن بچت بهانه اس ی بچه روهم بدبخت کنی شوهر من شبا همیشه بیرونه بچه تب کنه خودم مریض شم نیس.فردا روز ی بچه ام بیاد وسط تو بمونیو سختیای بچه اقا تا صب دنبال ولگردی خودش باشه.کلن ریشه یابی کن ببین قضیه چیه

تک تاپیک دیگه ت گفتی پتج سال بعد اینکه خیانت جنسی شو فهمیدی 

بابا نقل قول از پدرشوهرم گفته

پسرمون زن بدیم آدم شه 

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم