2777
2789

مردی که محل کارش تا خونه دو دقیقه راهه وسیله داشته باشه ولی خونه نیاد برا ناهار بهونشم این باشه هموکمتر بیینیم دلمون برا هم تنگ بشه بعد که دعواتون میشه بگه من عمدی نمیام خونه که تورو نبینم(شما هم اصلا غرغرونیستید) بعدظهر هم پنج کارش تموم شه تا هشت و نیم خونه نیاد بگه چون تا اون ساعت با دوستام میشینم محل کارم حرف میزنیم.همش قهره کلا اینجوریه که زود قهر میکنه هر قهرشم کمش یه هفته و زیادش یه ماه طول میکشه و تو این مدت تا یازده شب بیرونه بعدشم تا یک شب خونه ننشه یا کلا بیرونم نباشه تا یک خونه ننشه برا خواب میاد خونه.روزا تعطیلم از صبح تا ده شب با دوستاشه اگه بهش بگید دوسه ساعتی میبردتون بیرون.

و خیلی مستقیم بهتون بگه تنها دلیلی که براش میاد خونه رابطه هست! بگه تو بچه دار شی من سروقت میام خونه!

گاهی هم با رفیقاش میره ولگردی چندساعت هرچی زنگ میزنید گوشی رو جواب نمیده میگه گوشیم تو ماشین بود

وزن اولیه ۷۵ 🎀 وزن فعلی ۶۴/۷ 🩵 هدف ۵۸💄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هدف از زن گرفتن چی بو‌ده پس؟

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

مرتیکه زن گرفته واسه چی باید کشید زیرش

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

این مرد قطعا دلش کتک میخواد

بره وردسته همون مامان جونش

امانت مردمو از خونه پدرش میارن ک انقدر اذیتش کنن 🤬🤬🤬

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

ناراحت میشم از دستش ولی از نیومدنش خوشحال میشم همون نباشن زندگی بهتره

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜