2777
2789
عنوان

دلم ازین شوهرا میخواد 🤤🤤🤤🤤🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 36 پست

زدم برات 

فقط یک قطعه نداریم از هندوستان وارد میشه هفته بعد از محله سلمان خان برات تکمیل میکنیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پشمام 😐 اینا فیلم ترکیه فقط 

مرد خوب رو اینطوری با لوس بازی و بچه بازی نمیتونی نگه داری 

اتفاقا این جور مزدا عاشق دخترای مغرور و خود ساخته ان 

بعدشم مگه تو سرزمین هیولاها هستیم ک بریم پشت طرف قایم بشیم ؟!

منم میخوام

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

فیلم زیاد میبینی؟

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

پشمام 😐 اینا فیلم ترکیه فقط مرد خوب رو اینطوری با لوس بازی و بچه بازی نمیتونی نگه داری اتفاقا این ج ...

شاید اسی یک جای دیگه زندگی می‌کنه 

دنیای موازی 😱😂اونجا هرچیزی ممکنه باشه حتی هیولا

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

پشمام 😐 اینا فیلم ترکیه فقط مرد خوب رو اینطوری با لوس بازی و بچه بازی نمیتونی نگه داری اتفاقا این ج ...

🤣🤣🤣🤣

نه اتفاقاااا مردای حمایتگر دوسدارن زن بهشون تکیه کنه احساس نیاز داشته باشه لوس بشه براشون 

وایییییی🤣🤣🤣🤣

😂😂😂❤️😬لو رفتی اسی بگو از کدوم پرتال ورود و خروج می‌کنی 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔