2777
2789
عنوان

از نظرم مردا کمتر از ما زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 37 پست
واقعا ندارن. ما خانوما این چیزا رو به قصد توهین نمیگیم، این واقعیتیه که قرن ها نهفته مونده هیچکس جرا ...

من چون قشنگ به هیچکس تعهدی ندارم قشنگ گفتم نه  

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث من هم بهتر وبدتر نبود. به هر حال جفتشون مکمل همن. اما همیشه جامعه طوری نشون داده انکار مرد ها هم ...

ضعیف تر نیستن 

ویژگی هایی که زن ها دارن و فکر میکنن ویژگیای مثبتی هست درواقع ویژگی منفی محسوب میشن 

بزار مثال بزنم 

مثلا یکی از ویژگی هایی که ما زنا بهش مینازیم اینه که ما چند بعدی هستیم و میتونیم چندتا کارو باهم بکنیم ولی مردا تک بعدی هستن

هر مانیفست ثروت یا توسعه فردی که دوس داشتیو بخون اونجا میفهمی که برا رسیدن به هدف باید مثل مردا روی یه چیز تمرکز کنی . تمرکز کردن روی چندین کار نشونه ی ضعف تو همه ی اون کارهاست .یعنی درواقع سعی میکنیم چندتا ابعاد رو پیش ببریم چون برخلاف مردا به  اینکه تو یه بعد موفق بشیم مطمئن نیستیم.

البته منظورم این نیستا همه ی ویژگیامون بده 

منظورم اینه که جفت جنسیتا در یه حد هستن مگر اینکه افراد خودشون قدمی واسه ارتقا خودشون ورندارن 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
ضعیف تر نیستن ویژگی هایی که زن ها دارن و فکر میکنن ویژگیای مثبتی هست درواقع ویژگی منفی محسوب میشن بز ...

میدونی زن اگر تک بعدی باشه نمیتونه زندگیشو مدیریت کنه؟ 

بله مزدا تک بعدی ان و تو زمینه مالی خیلی موفق میشن اما در زمینه های دیگه رسما تر میزنن. نه معنویت حالیشونه، نه به خانواده میتونن خوب برسن. موفقیت که فقط پول در اوردن نیست. همین برداشت نسون از ذهن ناآگاهه وقتی کفن همه ادما یه شکله. کی با خودش تو قبر مال و ثروت برده. چلدر مرد ها معنای زندگی رو درک نکردن!! زندگی تک بعدی نیست، زندگی چند بعدیه. برای زندگی کردن تو این دنیا اتفاقا باید ذهن چند بعدی داشت. شاید خدا مرد رو تک بعدی آفرید که بتونه رفاه رو برای خانواده فراهم کنه

واقعا ندارن. ما خانوما این چیزا رو به قصد توهین نمیگیم، این واقعیتیه که قرن ها نهفته مونده هیچکس جرا ...

راستش این امار بخاطر محدودیت ها هست نه بخاطر ذات جنسیتی .

الان شما امار کشورای اروپایی و امریکا و... رو چک کنی بشدت امار معتاد و خیانت و .... زن و مرد در یه حد قراره گرفته و پیش بینی میشه طی چند دهه ی بعد امار زن ها از مردها پیشی بگیره.

حتی اگه توجه کنی تو غرب مادر ها راحت از پدر ها فرزندشونو ترک میکنن چیزی که اینجا به ندرت دیده میشه.

این نشون میده که اگه یه تفکر یکطرفه یاجنسیت زده رو به جامعه تلقین نکنی جفتشون در یه حد میتونن خوی حیوانی بگیرن 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
میدونی زن اگر تک بعدی باشه نمیتونه زندگیشو مدیریت کنه؟ بله مزدا تک بعدی ان و تو زمینه مالی خیلی موفق ...

خیلی خوبه که دارین با استدلال بحث میکنین واقعا ممنونم 🙏

اینجا من دوتا مسیله بیان کردم گفتم تو بعد مالی و توسعه ی فردی تک بعدی بودن عامل پیشرفت هست .

قسمت مالیش رو جواب دادین ولی قسمت توسعه ی فردیو جدی نگرفتین .

شما تا حالا دیدین مردی نگران حرفای مردم باشه؟دیدین مردی بحاطر رد شدن از جانب معشوقش زندگیش کاملا مختل بشه ؟دیدین خودشو درگیر مدیریت خواهرزن مادرزن و پدرزن بکنه؟دیدن سر اینکه خانومش ۳ ۴ ساعت بهش زنگ نزده یا براش تولد نگرفته افسردگی بگیره؟

چرا اینکارارو نمیکنه؟ چون از اولش تمرکزشو میزاره روی خودش و توهم مدیریت ورنمیداره.

حالا چرا برا زنا این اتفاق نمیوفته ؟ همونطور که اشاره کردم بخاطر فرهنگ و اداب و رسومه .

این چیزی که ما زن ها ها به عنوان مدیریت میشناسیم درواقع دست و پا زدن وسط مشکلاتیه که خودمون به وجود اوردیم .

من منظورم اینه که اگه شرایط برابر بشن امار زن ها و مردها تو سقوط اخلاقی یکسان میشه .

خیلی خوبه که دارین با استدلال بحث میکنین واقعا ممنونم 🙏اینجا من دوتا مسیله بیان کردم گفتم تو بعد ما ...

من فکر میکنیم این چند بعدی بودن لازمه زندگی یه زن بوده. زنی که به رپابط اهمیت میده و عاطفیه. ،طبیعتا باید چند بعدی باشه اما ما خوب ازش استفاده نکردیم. ما مرد دانشمند و فیلسوف و عارف کم مداشتیم اما دقت کنی همه اونا در یه حیطه دیگه از زندگیشون بسیار ضعیف عمل کردن