2777
2789
عنوان

از نظرم مردا کمتر از ما زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 37 پست

هر جزیی که قابل حذف از جامعه و طبیعت نباشه بهترین محسوب میشه 

تفاوتا هم نمیتونن بهتری یا بدتریو تعیین کنن

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از این حرص میخورم چرا جامعه مرد سالاره؟! مردی که حتی ساده ترین مفاهیم زندگی رو مثل یه زن درک نمی ...

نه مشکل خودمونیم 

ما خیلی قدرت داریم

ولی متاسفانه جای اینکه وقت بزاریم واسه پیشرفت اعتماد بنفس هنر کار خلاقیت 

وقت میزاریم واسه زیبایی غیبت چشم و هم چشمی 

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
نه فرقی ندارن اینا آموزش محیط هست

یه زن خیلی بهتر ادمای دیگه رو درک میکنه و میفهمه، سیاستی که زن ها میتونن داشته باشن  رو مردا نمیتونن، مردا انقدر سطحی ان که با خم ابروی یه زن عاشقش میشن! 

یه زن خیلی بهتر ادمای دیگه رو درک میکنه و میفهمه، سیاستی که زن ها میتونن داشته باشن رو مردا نمیتونن ...

هم توی زن ها هم مردها آدمهای منطقی و آدمهای عاطفی داریم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

درواقع مردا عقل درونی ندارن البته جسارت نشه

واقعا ندارن. ما خانوما این چیزا رو به قصد توهین نمیگیم، این واقعیتیه که قرن ها نهفته مونده هیچکس جرات ابرازش رو نداره. 

مردی که به زن و زندگیش خیانت میکنه فقط به خاطر بالا و پایین شدن هورموناش. واقعا ضعیفن از هر نظر.فقط جسمی قوی ترن. اکثر معتاد ها مردن، اکثر متحاوز ها مردن، حتی توانایی کنترل خشم و میل جنسیسون رو ندارن به اون صورت 

باور کن اینا همش آموزه است اینهمه فیلسوف مرد داریم

فیلسوف فقط جنبه مادی و دنیوی داره 

ولی کامل بودن به همه لحاظ مختص زن ولی خودش این قدرتو حس نمیکنه 

نمیدونم چجوری منظورم برسونم

نظرخودمومیگم من وقتی سنم کم تربودفکرمیکردم پسراخیلی باهوش ترن ولی الان که باهاشون بیش تر ارتباط دارم خیلی هم باهوش نیستن 

مثلادرباره یه چیزایی پرسیدم ازدوتاپسره یه چی دیگه گفت ولی همونوازیه دخترپرسیدم دختره یه جواب دیگه داد

که دختره جوابش خیلی منطقی تربود

کمتر ؟؟؟ بعید می دونم 

من با خانومها و آقایون زیادی کار کردم از هر دو طیف باهوش بوده توانمند بوده و ... اما حالا شاید تجربه من این بود طی سالها اشتغال 

خانوما جزئی نگرن آقایون کلان نگر بخاطر همین خانوما تو کار دقیقن اما تو تصمیمات کلان مدیریتی آقایون بهتر عمل می کنن و در چالش ها استری رو بهتر کنترل می کنن  

در خصوص اعتماد به نفسم خب خانواده ها الان خیلی خیلی بهترن نسبت به گذشته و دخترها از ارج و قرب بالایی برخوردارن خدا رو شکر اما خب چون ما نتیجه تربیت والدین زخم خورده هستیم بهر حال تاثیر گرفتیم 

نه اصلا زن یه درک عمیق ترررری به کل جهان داره

معنویت خانوما خیلی بیشتر مرد هاست. زن ها بیشتر از مرد مطالعه دارن. بیشتر از مرد ها پی رشد شخصی ان. 

اصلا عشقی که زن به بچه اش میده تو یه لولیه که هیچ مردی قادر به درکش هم نیست 

هر جزیی که قابل حذف از جامعه و طبیعت نباشه بهترین محسوب میشه تفاوتا هم نمیتونن بهتری یا بدتریو تعیین ...

بحث من هم بهتر وبدتر نبود. به هر حال جفتشون مکمل همن. اما همیشه جامعه طوری نشون داده انکار مرد ها هم جسمی قوی ترن هم عقلی و ذهنی 

در حالیکه در حیطه ذهنی واقعا ضعیف ترن

واقعا ندارن. ما خانوما این چیزا رو به قصد توهین نمیگیم، این واقعیتیه که قرن ها نهفته مونده هیچکس جرا ...

دلیل اینکه ماضعیف تریم اینه که هم ازطرف مرداسرکوب میشیم هم بیرون از خونه خیلی نمیریم که گرگ بشیم مثل خودشون 

وااینکه شجاعت نداریم 

منوداداشم وقتی داشتیم رانندگی یادمیگرفتیم من ترسوبودم ولی داداشم شجاع بودازهمون اول

نظرخودمومیگم من وقتی سنم کم تربودفکرمیکردم پسراخیلی باهوش ترن ولی الان که باهاشون بیش تر ارتباط دارم ...

دقیقا من به ندرت مردی رو دیدم از خودم باهوش تر بوده. خودشیفته نیستما اصلا. حتی زیاد بوده اساتید مردی که داشتم از هوشم تعریف کردن ولی همین من صرفا چون کم تجربه ترم از خیلی قوانین و اصول شهروندی و اینا سر در نمیارم فکر میکردم من چقدر ساده ام 

دلیل اینکه ماضعیف تریم اینه که هم ازطرف مرداسرکوب میشیم هم بیرون از خونه خیلی نمیریم که گرگ بشیم مثل ...

اینو باید خودت تقویت کنی 

من بشخصه جرات خاصی دارم اطرافیان همیشه شوکه آن از کارام

و خییییلی راحت در شرایط خییییلی بحرانی آرومم و بدون استرسم