2777
2789
عنوان

دلم میخواد ازدواج کنم ولی نمیدونم

104 بازدید | 8 پست

تو رابطه رفتم شکست خوردم البته احساس میکنم با هم سطحم نرفتم همیشه خودمو پایین گرفتم البته قصد توهین ندارم 

خواستگارامم اونقدر زیاد نیستن آخرین بار فامیل بود که دیگ پی شو نگرفت البته مامانم از جای خودش گفت میخواد درس بخونه

خواستگارامم در حد حسابدار ی شرکت اینا بودن

پدرم خیلی سخت گیری میکنه مامانمم میگ فقط کارمندی جفتتون 

ولی خب من احساس تنهایی میکنم نمیدونم بعد کات با اکسم گفتم دیگ میلی به ازدواج ندارم ولی بعد دیدن ازدواج یه نفری منم گفتم چرا خودمو دریغ کنم !

احساس میکنم نیاز دارم نمیدونم منم دلم همدم میخواد تک فرزندم هستم خیلی تنهام 

منم دلم عشق میخواد رو اخلاقم تاثیر گذاشته نمیدونم

تو این دوره زمونه کسی ازدواج نمیکنه هیچ پسری جراتشو نداره با یکی دوست شو فاب بزن تفریحتو بکن بری شوهر کنی ک چی تهش هیچی جز ساختن نیس ازادی نداری حتی اگ حالتم بد باشه مسعولیت رو شونه هاته 

خلاصه خوش بگذرون چ مجرد چ متاهل 

بابای منم سختگیری میکرد خیلی زیاد 

اصلا اجازه نمیداد پسر خانواده بیاد خونمون ،میگفت خانواد ش اگه پسندیدن و ما هم تحقیق گردیم و خوب شد و گفتیم بله پسرشونو بیارن 

خب اون خانواده ها هم قبول نمیکردن و حق داشتن 

تمام سالهایی ک خاستگار میومد همین داستان بود 

الانم من شدم ۳۹ و کس دیگه ای نمیاد 

مامانم فوت شده ،خواهری ندارم ،بابام خیلی شکاک و بداخلاق هستش و خیلی تنهام 

هیچ وقت اهل دوستی با پسری نبودم هم اینکه یه شهر کوچیک زندگی میکردیم هم اینکه بابام اخلاقش خیلی بد بود 

کاش خدا به پدرای اینجوری هیچوقت بچه نده 

جوانی ام به مو رسیده😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این دوره زمونه کسی ازدواج نمیکنه هیچ پسری جراتشو نداره با یکی دوست شو فاب بزن تفریحتو بکن بری شوه ...

دیگه آخه نمیخوام تو رابطه های الکی برمو وقتمو انرژیمو هدر بدم والا پسرا بیشتر ب نفعشونه طرف باهاش دوست شه و فلان تازه ب خیلی چیزا قانع نیستن و خواسته هایی شاید داشته باشن و من موافق نباشم بعدشم من محدودیت دارم مثل بچه های کوچیک تو خونه با من رفتار میشه هرچند اگ آزادم بودم دیگه نمیخوام 

دلم نینی میخواد بچه خودم🥹

بابای منم سختگیری میکرد خیلی زیاد اصلا اجازه نمیداد پسر خانواده بیاد خونمون ،میگفت خانواد ش اگه پسند ...

عزیزمم🥺

انشاالله خدا خودش یه پارتنر عاطفی خوب سر راهتون قرار بده امیدت ب خدا باشه هنوزم وقت هست 

پدر منم همین سخت گیری هارو داره و اصلا ب خونه راه نمیده 

الان پدرتون پشیمون نیستن ؟

دیگه آخه نمیخوام تو رابطه های الکی برمو وقتمو انرژیمو هدر بدم والا پسرا بیشتر ب نفعشونه طرف باهاش دو ...

انتخاب درست بکن ی برگه کاغذ تعهد نمیارع البته نظر منه کسی ک ادمو بخواد چ شوهرت باشه چ دوس پسر باعث پیشرفتت میشه 

توی رابطه دوس دختر پسری هم دختر درخواست داره هم پسر 

صبور باش جامعه ما برای به دنیا اوردن بچه مناسب نیس 

تو این دوره زمونه کسی ازدواج نمیکنه هیچ پسری جراتشو نداره با یکی دوست شو فاب بزن تفریحتو بکن بری شوه ...

کی گفته با ازدواج آزادی نمیشه داشت. اتفاقا من تو مجردی نمیتونستم برم جایی، آرایش و لباس دلخواهمم نمیشد داشته باشم. الان هر موقع دلم بخاد میرم بیرون، تو آرایش و لباس پوشیدنم آزادم. 

کی گفته با ازدواج آزادی نمیشه داشت. اتفاقا من تو مجردی نمیتونستم برم جایی، آرایش و لباس دلخواهمم نمی ...

دیدگاه منه 

نسبت ب زندگی ک خودم دارم و از نظر من ازدواج دست و پامو میبنده 

اتفاقن منم خانواده سخت گیر داشتم یکی میگم یکی میشنوی ولی ازدواج راه درستی برای فرار از سختگیری های خانواده نیس 

تنها چیزی ک ازادی کامل میارع پوله نه شوهر 

البته نظر شمام قابل احترامه برای من 

عزیزمم🥺انشاالله خدا خودش یه پارتنر عاطفی خوب سر راهتون قرار بده امیدت ب خدا باشه هنوزم وقت هست پدر ...

چرا پشیمونه 

ولی واقعا دیگه کسی نمیاد

نه که فک کنی خیلی دلم میخواد ازدواج کنما

بیشتر دلم میسوزه ک بابام نه خودش زندگی کرد 

نه گذاشت مامان بیچاره ام زندگی کنه 

نه گذاشت ما بچه ها زندگی کنیم 

همه ۳۸ سال زندگی من توی ترس و استرس و پنهانکاری گذشت 

موهام سفید شد ،شکسته شدم ،حسرت همه چیز به دلمون موند 

میدونی هر چیزی وقتی داره

ادم توی اون وقت خودشه ک ذوق داره 

بعدش دیگه انگار قشگ نیست 

من دچار یائسگی زود رس دارم میشم 

هم سن های من واسه خودشون زندگی دارن اون وقت من هنوز بابام ک عصبی میشه مثل یه دختر بچه ۷ ساله میخزم تو اتاقم 

میدونی وقتی نگاه میکنم ک عمرم چطوری رفته خیلی غمگین میشم 

جوانی ام به مو رسیده😔😔