2789
عنوان

مرگ عزیزان

194 بازدید | 26 پست

من مامانمو خیلی دوست داشتم جوری که وقتی کنارم نشسته بود ب مرگ و ختمش فکر میکردم و مثل سگ گریه میکردم با خودم می گفتم چیکار کنم اگه مامانم بمیره و همش تصور و گریه . آخرشم با همین تصور و گریه کردنه مرگشو جذب کردم توروخدا اگه کسیو دوست دارین ب مرگش اصلااااا فکر نکنید 🖤

قشنگ میفمم چی میگی منم مادرموازدست. دادم 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الهی بگردم دختر 

خدا رحمتش کنه قشنگم 

الان دردش تازست بعدا فراموشش میکنی خودتو اذیت نکن 

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

خدا رحمتشون کنه

منم عاشق پدرم بودم،سنشون بالا بود،هزار بار بیشتر همین تصورات توی ذهنم بود،وقتی ضعیفتر شد ،صبح که از خواب بیدار میشدم اولین موضوع پدرم بود که به ذهنم میومد،الان ۶ ماهه که فوت شدن

من مامانم خواب دیده فقط تا یکساله دیگه زندس الانم من مث سگ دارم گریه میکنم خیلی هم حالم بده

قشنگم خوابا ک همشون واقعی نمیشن من اگه جای تو بودم دفتر و خودکار برمیداشتم هر شب بخاطر وجود مامانم ک زندست شکر گذاری میکردم . اصلا این خواب رو باور نکن اصلا اگه باورش کنی‌ اتفاق میفته  

خدا رحمتشون کنهمنم عاشق پدرم بودم،سنشون بالا بود،هزار بار بیشتر همین تصورات توی ذهنم بود،وقتی ضعیفتر ...

خدا رحمتش کنه قشنگم الان حتما جاش تو بهشته ماهم یه روز میریم پیششون و دوباره از ته دل بغلشون میکنیم🖤

قشنگم خوابا ک همشون واقعی نمیشن من اگه جای تو بودم دفتر و خودکار برمیداشتم هر شب بخاطر وجود مامانم ک ...

ولی مامانم بیشتر وقتا خواباش واقعیه ینی یا خواب نمیبینه یا میبینه یه وقعیتی رو خواب میبینه 

شبو روزم شده گریه نمیدونم به چی چنگ بزنم فقط هروقت میبینمش میرم اتاقم گریه میکنم 

من خیلی وابسته مامانمم 

هنو میشم مات خندت.. دوپامین ینی دستات لای دستم...             https://abzarek.ir/service-p/msg/1785741 درد دلتو بگو..