2777
2789
عنوان

هدف ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 65 پست
دقبقاااا روانشناسی و حقوق و حسابداری و ... هم که رشته های تاپش هستن اشباع شدن خیلییی مزخرفه

خیلییی

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم اصلا نمیتونم دروغ بگم و خوشم نمیاد اما متاسفانه سادگی و صداقت تورو به جایی نمیرسونه اولویت ...

میشه بپرسم مصاحبه فرهنگیان بود ؟ والا هرکی دیدم با سیاست به یه جایی رسیده ولی خب من میگم اگه قراره یه روزی بابت تمام این پول هایی که از دروغ گرفتم جواب پس بدم چی ؟ آدم مذهبی هم نیستم ولی خب اعتقاد هم دارم 😭😭😭دلم میخواد خودمو از دست خودم خفه کنم 

بنظرم سادگی و صداقت خیلی قشنگ و کمیابه کاملا خرابش نکن اما اینو گوشه ی ذهنت داشته باش که اگر نمیتونی ...

شاید همین کارو کردم الان دوستم چادری نبود دوساله چادری  شده تا ریا هم نکرده باشه و ...

چت جی پی تی ؟؟ فایده ای هم داره؟؟ من فقط باهاش درد و دل میکنم 😂

اره بابا بهش بگو روال کار فرهنگیان رو که میدونی بنظرت چجوری میتونم بدون دروغ گفتن دورشون بزنم تا قبولم کنن یا چندتا سیاست به من ساده زیست یاد بده 😂🤦🏻‍♀️

من راجب همه چی ازش کمک میگیرم چیزای علمی کاربردی سیاسی فقط مختص صحبت های عادی نیست

اره بابا بهش بگو روال کار فرهنگیان رو که میدونی بنظرت چجوری میتونم بدون دروغ گفتن دورشون بزنم تا قبو ...

اره خودمم در مورد ادبیات و تاریخ باهاش بحث میکنم و ... 

ولی اگه شرایط فرهنگیان بهش بگم فکر کنم یه چهار دور ارور میده 😂🤦🏻‍♀️ 

خدایاا این وجدان بیدار چی بود به ماها داد 

والان من تاریخ و جامعه شناسی و مدیریتو ... رو دوست دارم وبی خب هرکی دیدم توی این رشته ها یا بیکار بو ...

اتفاقا مدیریت چیزی ک براش زیاده شغل

خیلی طیف شغل ها هم گسترده است

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران
اتفاقا مدیریت چیزی ک براش زیاده شغلخیلی طیف شغل ها هم گسترده است

عزیزم من خیلی هارو دیدم مدیریت خوندن و الان بیکارن حتی آزمون مشاغل دولتی هم میخوان برن مثل مجتمع فولاد و ... زیاد یه مدرک توجه نکردن