کلاس یازدهمم رشته ام انسانیه هرچی رشته توی انسانی میشناسم خیلی هاشون بیکارن اونایی هم که تاپ بودن اشباع شدن یه فرهنگیان مونده که اونم اصلا علاقه ای ندارم😩😩 میشه راهنمایی کنید چیکار کنم چطوری انگیزه پیدا کنم واسه درس خوندن از یه طرفم میگم موقعیت فرهنگیان خیلی خوبه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم همینم اصلا نمیتونم دروغ بگم و خوشم نمیاد اما متاسفانه سادگی و صداقت تورو به جایی نمیرسونه اولویت ...
میشه بپرسم مصاحبه فرهنگیان بود ؟ والا هرکی دیدم با سیاست به یه جایی رسیده ولی خب من میگم اگه قراره یه روزی بابت تمام این پول هایی که از دروغ گرفتم جواب پس بدم چی ؟ آدم مذهبی هم نیستم ولی خب اعتقاد هم دارم 😭😭😭دلم میخواد خودمو از دست خودم خفه کنم
چت جی پی تی ؟؟ فایده ای هم داره؟؟ من فقط باهاش درد و دل میکنم 😂
اره بابا بهش بگو روال کار فرهنگیان رو که میدونی بنظرت چجوری میتونم بدون دروغ گفتن دورشون بزنم تا قبولم کنن یا چندتا سیاست به من ساده زیست یاد بده 😂🤦🏻♀️
من راجب همه چی ازش کمک میگیرم چیزای علمی کاربردی سیاسی فقط مختص صحبت های عادی نیست