2777
2789
عنوان

هدف ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوسط هستن

اهان خب عزیزم هدفتو قشنگ مشخص کن. علاقتو قشنگ پیدا کن مثلا سمت هنر علاقه داری ادبیات علوم سیاسی یا چی... 

اگر علاقتو پیدا کنی و بهش برسی ارامشت تو اون رشته بیشتره و قشنگ تو همون کار میکنی. 

راستی اگه به معلمی هم علاقه داری برای اونم تلاشتو بکن. اونم عین بقیه. خیلی بالا نبرش. 

تو هر رشته ای عاشقانه دوستش داشته باشی میتونی موفق بشی. اصلا اگر دوست داشته باشی تا اخر عمر برات عین یه افتخار میمونه نه عین بقیه که مدام میگن ما فلان لیسانس رو داریم یا فلان لیسانس رو و بعد با ناامیدی میگن بیکاریم. 

اما اگر دوست داشته باشی سرتو بالا میگیری و تا اخر عمر به درس هایی که تو دانشگاه خوندی افتخار میکنی 

خداروشکر کن تجربی هستی بقیه رشته ها اب توشون نیست سعی کن علاقه پیدا کنی

نمیشه خب چجوری سعی کنم؟😅

یکسال پشت کنکور موندم که فرهنگیان قبول بشم شهرمون یکدونه ظرفیت داشت دعوت نشدم به مصاحبه

الانم یا باید پشت بمونم برای فرهنگیان یا هم که حقوق بخونم🥲

کلا درس خوندن توی ایران همینطوره، بازار کارش محدوده و فارغ التحصیل زیادباید ببینی چه رشته ای بری که ...

دقیقااا همینه از دانشگاه تهران یسری رشته هارو درس میدن تا پیام نور دالقوز آباد 

علاقه اصلا ملاک نیست یعنی تو ایران جکه این کلمه فقط دنبال شغلای منفعتی باش ما تو فامیل داریم طرف رفت ...

راستش الان بهترین منفعت فرهنیگان ولی خب وجدانم اجازه نمیده مثلا میری ازت میپرسن چادر میپوشی خب اگه بگم اره دروغ گفتم و این پایه کارم بر اساس دروغ گذاشتم 

نمیشه خب چجوری سعی کنم؟😅یکسال پشت کنکور موندم که فرهنگیان قبول بشم شهرمون یکدونه ظرفیت داشت دعوت نش ...

هعییی عزیزم میشه بپرسم کجایی؟ الان خیلی از استان ها ظرفیتشون بالااست 

اهان خب عزیزم هدفتو قشنگ مشخص کن. علاقتو قشنگ پیدا کن مثلا سمت هنر علاقه داری ادبیات علوم سیاسی یا چ ...

مرسی بابت راهنمایی🌹

ولی نمیشه آینده خیلی فرق میکنه الان خیلی ها که براساس علاقشون پیش رفتن پشیمون اینجا ایران متاسفانه 

راستش الان بهترین منفعت فرهنیگان ولی خب وجدانم اجازه نمیده مثلا میری ازت میپرسن چادر میپوشی خب اگه ب ...

منم همینم اصلا نمیتونم دروغ بگم و خوشم نمیاد 

اما متاسفانه سادگی و صداقت تورو به جایی نمیرسونه 

اولویت و برد باکسیه که خیلی سیاسی و زرنگه و خوب بلده کجا چی رو بگه

امروز مصاحبه داشتم هی بهم قبل از مصاحبه میگفتن  سابقه ی کاریتو باید بگی دوسال بخوای باصداقت باشی هیچی دستتو نمیگیره 

حرفشونو گوش ندادم هرچیزی که بودو گفتم و رد شدم.

مرسی عزیزدلم توام همینطور❤️

ولی خب از من به تو نصیحت به این فکر کن انسانی که کلا توی در دیواره 

رشته ریاضی که اصلا شغل نداره توی ایران مگه مهاجرت 

بقیه رشته هام همینطوری 

الان از بقیه گزینه ها بهتر تجربی