2777
2789
عنوان

هدف ندارم

470 بازدید | 65 پست

کلاس یازدهمم رشته ام انسانیه هرچی رشته توی انسانی میشناسم خیلی هاشون بیکارن اونایی هم که تاپ بودن اشباع شدن یه فرهنگیان مونده که اونم اصلا علاقه ای ندارم😩😩 میشه راهنمایی کنید چیکار کنم چطوری انگیزه پیدا کنم واسه درس خوندن از یه طرفم میگم موقعیت فرهنگیان خیلی خوبه 

منم مثل توام 

کاش نمیومدم انسانی

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا درس خوندن توی ایران همینطوره، بازار کارش محدوده و فارغ التحصیل زیاد

باید ببینی چه رشته ای بری که بازار کار جهانی داشته باشه و درامد دلاری داشته باشی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

علاقه اصلا ملاک نیست یعنی تو ایران جکه این کلمه 

فقط دنبال شغلای منفعتی باش 

ما تو فامیل داریم طرف رفته بایه بدبختی مهندسی خونده حقوق درستو حسابی بهش ندادن مغازه داره

ارزش کار به رشته و پارتیه 

واقعااا شما دلیلت چی بود واسه اومدن انسانی؟

خانواده مجبور کردن

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

چی دوست داری؟ پول دارن یا ندارن خانوادت؟ برو فلسفه برو ادبیات برو سینما برو تاریخ برو هزار تا رشته ...

والان من تاریخ و جامعه شناسی و مدیریتو ... رو دوست دارم وبی خب هرکی دیدم توی این رشته ها یا بیکار بوده یا بازم اومده آموزش و پرورش 😭