2777
2789
عنوان

هدف ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 65 پست
عزیزم من خیلی هارو دیدم مدیریت خوندن و الان بیکارن حتی آزمون مشاغل دولتی هم میخوان برن مثل مجتمع فول ...

من خودم رشتم همینه

راحت بهت بگم هرررکی تو دانشگاه ما قصدش کار کردن بود الان مشغوله هر کیم شغل نداره خودش نخواسته 

از بیرون میبینی فک میکنی کار نیست

من ک وسطشم میگم کار هست برای این رشته اگ بخوای واقعا

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کجاها معمولا کار میکنی ؟ یا کار کردن ؟

شرکت های مختلف 

شرکتهای بازرگانی یا خدماتی از دیجی کالا و اسنپ و گلرنگ گرفته تا شزکتای کوچیکتر خصوصی 

پوزیشن های شغلی مختلف مثل سئو ، حسابداری، مارکتینگ ، منابع انسانیو…

حسابداری؟؟؟؟ 😀 اهاااا

بله با مدیریت بازرگانی هم میشه حتی حسابدار شد 

ولی مدیریت مالی هم بیسش حسابداریه 

بله با مدیریت بازرگانی هم میشه حتی حسابدار شد ولی مدیریت مالی هم بیسش حسابداریه

اهااا 

البته خب شما تهران زندگی میکنی  و به طبع اونجا کلی شغل هست واسه همینه اینهمه ادم مهاجرت کردن اونجا وگرنه خیلی از استان ها که البته تقریبا تمام دانشگاه های کشور این رشته رو درس میرن محصل هاشون ۸۰ ۹۰ درصد بیکارن!!! مثلا توی استان من کلا شرکت های خیلی کوچیک خصوصی وجود داره که اونام اکثرا بیشتر از ۱۰ الی ۲۰ نفر کارمند احتیاج ندارن 

اهااا البته خب شما تهران زندگی میکنی و به طبع اونجا کلی شغل هست واسه همینه اینهمه ادم مهاجرت کردن ا ...

ببین تو همین تهرانشم میشه گفت پنجاه درصد دانشجو ها بیکارن  حداقل دانشگاه من 

ولی اگ بری تک تک باهاشون حرف بزنی میبینی خودشون نخواستن 

در کل بع نظزم اگ به کاری علاقه داشته باشی توش صدتو بذاری و عالی باشی 

قطعا درامد خوبی ازش خواهی داشت

شروع همشم با چندین ماه کاراموزیه

ببین تو همین تهرانشم میشه گفت پنجاه درصد دانشجو ها بیکارن حداقل دانشگاه من ولی اگ بری تک تک باهاشون ...

واقعا عذرخواهی میکنم این سوال رو میپرسم و میدونم درست نیست. اما چون خودم کنکوری ام و روی رشته های مدیریتی دو دلم میشه بهم بگین حول و حوش درامد مدیریت ها چقدره؟ به نظرتون کدومشون بهتره مالی یا بازرگانی؟

واقعا عذرخواهی میکنم این سوال رو میپرسم و میدونم درست نیست. اما چون خودم کنکوری ام و روی رشته های مد ...

ببین درامد خیلییی متغیره اصلا نمیشه گفت 

بسته به مهارت و سابقه فرق میکنه 

من خودم حوزه شغلیم با رشتم مرتبط نیست

حقوق پایه وزارت کار رو برای شروع در نظر بگیر( تمام وقت البته چون دانشجو ها نمیتونن تمام وقت باشن قطعا درامدشون بر اساس تایمی ک بتونن سرکار برن حساب میشه) 

بعد کم کم که راهتو پیدا کنی و توش متخصص بشی ازتقا میدی

بین مالی و باززرگانی هم ک پرسیدی 

ببین قبولی تو مالی سخت تره 

اما من ترجیحم بازرگانیه خیلی دستت باز تره و شغل های‌مرتبطش‌بیشتره

البته در کل درسهای مشترکشون تو کارشناسی واقعا زیاده میشه گقت هشتاد درصد مشترکن 

ببین تو همین تهرانشم میشه گفت پنجاه درصد دانشجو ها بیکارن حداقل دانشگاه من ولی اگ بری تک تک باهاشون ...

متاسفانه توی ایران نمیشه گفت خودشون نخواستن و این راجع به تعداد کمی از افراد صدق میکنه وقتی کار نباشه خب اکثرا بیکارن یا شغلشون ربطی به رشته‌ی تحصیلی نداره!!!!