2777
2789
عنوان

شاغل شدن یا مادری

248 بازدید | 37 پست

اگه باردار باشید ترجیح میدید بمونید خونه و بچتونو بزرگ کنید یا برید سر کار دولتی؟دلیلتونم بگید.

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ترجیح میدم بمونم بچمو بزرگ کنم مخصوصا تو این دوره و زمونه باید ادم چهارچشمی حواسش ب بچش باشه نمونش اعدامی که چند روز پیش اتفاق افتاد  

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اگه میتونی تا دو سالگی بجه ات مرخصی بگیر و بعد برو سر کار .

اگه مادرت یا مادرشوهرت قبول کنن ازش نگهداری کنن، بعد از مرخصی زایمان میتونی برگردی سر کار

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

باردار بودم بی کس بودم

خودم بچمو بزرگ کردم

الان بچم ۴ سالشه  دوساله شغل ازادم

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

هر دوش واقعا سخته برای بچه مثل مامان من 

اگه خواستید تایپکمو بخونین

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

قطعا شاغل بودن در کنارش مادری کردن

نگرانم بچه آسیب ببینه..مخصوصا اینکه محل کار شهر دیگه ست.

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

بستگی داره اگر شوهرم خوب باشه نیاز مالی نداشته باشم خب گزینه مادری رو انتخاب میکردم اما اگر از این شوهر دوزاری ها که برای هرچیزی که می‌خرن منت میزارن شاغل شدن رو انتخاب میکردم